Pôjdete voliť?Myslíte ,že je blbosť ,že skrátili čas volieb?Pôjdete voliť stranových?Ak,áno tak akú stranu ?Aj vaša obec je polepená plagátmi a billboardmi? Prešov je momentálne pod náporom Hagyarizácie
@waagbistritz69 nevolis do parlamentu a celonardone.. volis ludi zo svojho okolia, tak sa nepozeraj na to ci je smer, kdh, sns alebo romska iniciativa...
ale radsej na to, co je to za cloveka, co robi, ci ho poznas.. ci klame alebo je uprimny.. ci chce nieco pre to mesto, alebo ho len vycicat..
Neviem vysoko pravdepodobne pôjdem ale nemám šajnu koho. Nepáči sa mi to že všetci sľubujú veci ktoré sa nedajú splniť. Mám záujem o reálne ciele nie populistické žvásty.
voliť idem, budem voliť nášho primátora, lebo je dobrý, a do zastupiteľstva budem voliť ľudí a nie strany s plagátmi sa to začalo len teraz takže tie dva týždne si užijem ale v Poprade sa na mňa ceria už dlhší čas všetci kandidáti
@johnysheek Voliť nebudem nikoho a nič ani keď budem môcť
A viem že aj keď majú strany často trochu rozdielny program, tak sa často zhodnú trebárs na poslaneckých platoch alebo imunite a v komunálnej politike sa už rozdiely skoro vôbec nerobia, preto nie je koalícia ľavicovo-nacionalisticko-pravicovo-menšinová ničím výnimočná, ale zábavná aj hej
A je mi jasné aj to prečo to tak je, lebo aj tak id€ l€n o to j€dno, ž€ Mestu chce dobre málokto, aspoň teda u nás..
@waagbistritz69 neviem odkial si a nemyslim si ze by som poznal tych ludi..
ono neist volit je jedna vec.. ale v komunalnych volbach sa jedna o tych najblizsich.. ak sa nieco pokasle v bratislave.. zdvihne sa vlna odporu.. vravia o tom media a musia si davat pozor..
ak sa vsak nieco pokasle v meste, ti ludia su ovela viac osobne zodpovedni.. do mesta nepridu zastupcovia strany aby toho cloveka kryli.. preto je dolezite ist volit.. aby tam sli ludia, ktorych aspon scasti pozname a ked tak im potom vykricime hned ako spravia nieco zle.. ze toto nie..
lebo ked sa odignoruje na tejto urovni.. tak potom sa moze na kazdej a potom to vyzera ako to vyzera..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
A už sa teším až to onedlho bude všetko vyzerať takto:
ale radsej na to, co je to za cloveka, co robi, ci ho poznas.. ci klame alebo je uprimny.. ci chce nieco pre to mesto, alebo ho len vycicat..
a potom bude dobre..
ak budes volit podla stran.. tak..
kandiduje tam Groma, celkom slušný zajačik.............
A viem že aj keď majú strany často trochu rozdielny program, tak sa často zhodnú trebárs na poslaneckých platoch alebo imunite a v komunálnej politike sa už rozdiely skoro vôbec nerobia, preto nie je koalícia ľavicovo-nacionalisticko-pravicovo-menšinová ničím výnimočná, ale zábavná aj hej
A je mi jasné aj to prečo to tak je, lebo aj tak id€ l€n o to j€dno, ž€ Mestu chce dobre málokto, aspoň teda u nás..
ono neist volit je jedna vec.. ale v komunalnych volbach sa jedna o tych najblizsich.. ak sa nieco pokasle v bratislave.. zdvihne sa vlna odporu.. vravia o tom media a musia si davat pozor..
ak sa vsak nieco pokasle v meste, ti ludia su ovela viac osobne zodpovedni.. do mesta nepridu zastupcovia strany aby toho cloveka kryli.. preto je dolezite ist volit.. aby tam sli ludia, ktorych aspon scasti pozname a ked tak im potom vykricime hned ako spravia nieco zle.. ze toto nie..
lebo ked sa odignoruje na tejto urovni.. tak potom sa moze na kazdej a potom to vyzera ako to vyzera..