Ahojte viem, ze je to take nemoderné, ale v tomto uponáhlanom svete plnom sociálnych sietí mi aj trošku chýba také to písanienlistov či posielanie pohladníc. Radšej každý pošle sms alebo správu keď mu fb oznámi, že ten dotyčný má narodeniny..a my sme si n
Ja by som si velmi rada.. a potom by som si ich odkladalaa..a aj ty a obe by sme sa natom smiali co sme si pisali.. a boli by z nas super kamky cez listy
spolubývajúca píše sestre, mame aj otcovi na sviatky listy domov na východ, lebo skoro nikdy s nimi vtedy nie je je to milé, občas im tam aj niečo nakreslí
s bývalou priateľkou sme si vymenili pár listov. Príjemné to bolo.
ale v dnešnej dobe je to skutočne dosť nepraktické. Jedine kde mám čas je práca a v tej listy písať už z princípu nebudem ale skús dať adresu a ak si spomeniem tak občasne ti niečo príde myslím to vážne. Som za každú blbosť.
Mesiac dozadu tuším som jeden dostala a jeden poslala. Bolo to fajn, ale nie som si istá, či to vôbec má význam, keď vlastne všetko si povieme cez fb a tak. Snáď sa ešte niekedy podarí
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
nežartujem.
ale poslal by som ti to až z domu, čo je tak o mesiac.
ale v dnešnej dobe je to skutočne dosť nepraktické. Jedine kde mám čas je práca a v tej listy písať už z princípu nebudem ale skús dať adresu a ak si spomeniem tak občasne ti niečo príde myslím to vážne. Som za každú blbosť.