Stáva sa vám, keď máte dlhý rozhovor s nejakým človekom, ktorý sa z nejakých dôvodov začne vykecávať (či už vám niečo vysvetľuje, alebo hovorí o svojich problémoch) a tento monológ trvá pomerne dlho, že po nejakej chvíli akoby jeho slová vás obchádzali a
Stáva sa mi to niekedy, a pravdupovediac, robím sa, že počúvam a usmievam sa a len prikyvujem . Keď ťa niečo nezaujíma alebo nudí, tak načo sa zbytočne snažiť to počúvať, nie? Len sa usmievaj a prikyvuj , alebo tomu dotyčnému narovinu povedz, že ťa nudí . Myslím, že s tým nič nenarobíš, keď ťa niečo nezaujme, tak ťa to nezaujme. Alebo máš možno problém so sústredením sa, a na to sú aj tabletky,ak by si chcel .
Tak proste keď ma niečo nebaví, tak sa tvárim, že počúvam, sem-tam poviem "uhm" "hmm" a to je všetko.. A keď neviem o čom dotyčný hovoril, tak tiež len keď skončí prikývnem a usmejem sa
už sa mi to pákrát stalo, ale ešte častejší je prípad, kedy človeka nepočúvam od začiatku a len mu na jeho otázky odpoviem áno, aby dal pokoj a ani neviem o čo ide... a potom sa len divím
mám. strašný problém. niekedy sa pristihnem pri tom, ako sa sama so sebou v hlave pri niekoho monológu rozprávam, resp. mám vlastný monológ o tom, že ma jeho problémy fakt fakt nezaujímajú.
Ja mam tento problem ked na mna hovoria ženy...po minúte, dvoch proste myseľ odchádza niekam inam az sa zrazu zbadam ze sa ma nieco spyta a som v keli...ale to je tym ze baby kecaju o sprostostiach
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
Tak proste keď ma niečo nebaví, tak sa tvárim, že počúvam, sem-tam poviem "uhm" "hmm" a to je všetko.. A keď neviem o čom dotyčný hovoril, tak tiež len keď skončí prikývnem a usmejem sa
alebo sa tvárim hlúpučko
a keď sa mi to stane pri frajírovi tak mu dám cmučiQ a on o ničom nevie teraz som to už však vykecala a frajír bude ofučiak
som zlý človek.
hoci v škole na psychológií poväčšine zaspávam
Ale stáva sa mi to len vtedy, keď ten človek mi niečo rozpráva fakt že dlho a úplne od veci a o ničom