Myslím, že je to vec, ktorá sa bytosne týka len Nórska, možno okolitých štátov a príde mi bizarné robiť tu koncert, pochybujem, že potrebujú finančnú pomoc a nepáči sa mi myšlienka, že na Slovensku sa ľudia pôjdu zabávať na koncert a pri tom jedna polovica nebude vedieť prečo je vôbec tam a tá druhá sa im tam na ich ,,počesť" ožere, nie ďakujem.
b) Čo bolo cieľom koncertu? Ak zbierať peniaze, zdá sa mi to zbytočné, peniaze im tie stratené ľudské životy nevrátia ani nijako neutíšia bolesť pozostalých...
Nech Norsko a cela zazobana Skandinavia usporiada koncert pre nas, my tu zivorime za 700 eur mesacne (z toho po zaplateni nevyhnutnych nakladov nam ostane 250,-) a nori maju priemernu mzdu 4500,- a dost pochybujem, ze napriek tomu, ze maju vysoke ceny, maju problemy s tym vyzit
za tu sumu, co mi im odkoncertujeme, si kupia papuce a tresku tak akurat
zevraj zivorime za 700 eur, ty vole.... poznam kvantum ludi, co za taku vyplatu by skakali tri metre 50... zivori sa z 350 eurovej vyplaty, poplatis co mas, a ostane ti stovka na mesiac...co je kruta/bezna realita vela slovakov
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
b) Čo bolo cieľom koncertu? Ak zbierať peniaze, zdá sa mi to zbytočné, peniaze im tie stratené ľudské životy nevrátia ani nijako neutíšia bolesť pozostalých...
je to veľmi málo, čo sa môže pre obete spraviť, ale nevidím na tom nič negatívne.
keďže s pozostalými súcitím a trebárs Dorotu Nvotovú mám rád, tak ak by som bol v BA, možno by som sa aj zastavil
Dúfam, že si to tí Nóri zapamätajú ...
Nech Norsko a cela zazobana Skandinavia usporiada koncert pre nas, my tu zivorime za 700 eur mesacne (z toho po zaplateni nevyhnutnych nakladov nam ostane 250,-) a nori maju priemernu mzdu 4500,- a dost pochybujem, ze napriek tomu, ze maju vysoke ceny, maju problemy s tym vyzit
za tu sumu, co mi im odkoncertujeme, si kupia papuce a tresku tak akurat
inak, suhlas s @1
@tanickina spievala tam havrana