v konečnom dôsledku by som si zostavila taký festival, že by tam nik okrem mňa nešiel, vzhľadom na to, ako by som to pokombinovala!
(práve som si predstavila, ako dáka filharmónia odohrá Mozartovo Requiem, ze tým nastúpi napríklad zjednotený Bloodbath a za tým Abba, nebolo by to super?
The Beatles, Louis Armstrong, Glenn Miller, Edith Piaf, Bach, Beethoven, Schubert a spol.
ale keby že trošičku reálnejšie (ale ozaj len trošičku , tiež by som si spravila taký megakoncert mojich obľúbencov (teda, čo sú ešte nažive) ako napríklad Norah Jones, Selah Sue, Florence and the Machine, Foster the People, One Republic, Coldplay, Muse, Paramore, Linkin Park a potom ešte nejaké jazzové kapely a všelijaké filharmónie a tak.
Ja tiež si neviem vybrať viac, taktiež by som si zostavila festival... Bolo by na ňom: SYSTEM OF A DOWN!!! P!nk, Nickelback, Simple Plan, Florence and The Machine, Papa Roach (práve som dostala pozvanie na ich koncert do viedne!), Foo Fighters, Red Hot Chili Peppers, The Cranberries (idem v októbri), Paramore, Green Day, Limp Bizkit... a ešte by som tam dala Horkýže Slíže, Slobodnú Európu, Majka Spirita....
Franz Ferdinand, Bon Iver, Muse, 30STM, hmmm a keby bola znova moznost ako teraz na Rock for people tak by som isla na Skrillexa. A este na skutocny Pendulum, i ked aj DJ set bol super. a potom este na Gazette chcem ist buduci rok. a sice nesplnitelne a moja asi jedina zivotna lutost, koncert D'espairsray
miestni metlaci,punkaci a rockeri ma teraz budu mozno kamenovat ale urcite na sensation white(aj ked to je festival) alebo na nejaku podobnu trance/house akciu
z tých "mŕtvych" nirvanu... a aj k tej amy winehouse sa pridávam.
keď sa vrátim do reality, tak kedykoľvek znova warpaint.
aj the xx by som si zopakovala, ale možno niekde mimo svk...
a samozrejme, skompletizovala by som svoju top 3ku v live prevedení, a to s arctic monkeys i keď viem, že na nich všetci nadávajú, akí sú naživo nemožní. ale o to nejde...
a a ešte incubus, lebo fešiiiiii a jeho absolútne dokonalý hlas ach, sprostá som, že som ich mala v novembri vo viedni a nešla som :´(
z toho, čo už asi nie je možné, by som strašne strašne chcela vidieť Blur a Jacquesa Brela.
Inak Placebo, Radiohead, Sigur Rós (@bonita ), Portishead, Pulp, The Prodigy, Pearl Jam, Underworld a tak som už videla Placebo dokonca trikrát a rada tým nasieram
Florence and The Machine,The XX,Of Monsters and Men,TDCC,The Kooks,Phoenix,Beirut,Mumford&Sons,Kaiser Chiefs,One Night Only,Charlie Straight,Arctic Monkeys i tak
nightwish, sigur rós, sonata arctica, joan jett a blackhearts, muse, OASIS, the white stripes, ARCTIC MONKEYS, možno aj greenday, IRON MAIDEN, stone sour, red hot chilli peppers, ramones, nirvana, korpiklaani, mogwai, serj tankian, billy barman, arcade fire, seether, tanacious D, the Hives, avenged sevenfold, shinedown, beirut, amorphis, linking park, metallica, aerosmith, three days grace, apocalyptica!
Led Zeppelin, viem že šanca je nulová takže koncert snov, ale inak KISS, videla som ich raz a bol to ten najperfektnejší koncert v mojom živote, a to je už čo povedať
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
55 komentov
(práve som si predstavila, ako dáka filharmónia odohrá Mozartovo Requiem, ze tým nastúpi napríklad zjednotený Bloodbath a za tým Abba, nebolo by to super?
a Escape the fate, Falling in reverse, A7X, Linkin Park a opäť začínam fičať na Uniklubi
ale keby že trošičku reálnejšie (ale ozaj len trošičku , tiež by som si spravila taký megakoncert mojich obľúbencov (teda, čo sú ešte nažive) ako napríklad Norah Jones, Selah Sue, Florence and the Machine, Foster the People, One Republic, Coldplay, Muse, Paramore, Linkin Park a potom ešte nejaké jazzové kapely a všelijaké filharmónie a tak.
ó, už to vidím .
30 seconds to mars.
@sveter na Systeme som bol dvakrat
A GORILLAZ!!
Hradby Samoty III
Rome
Ale uplne najviac by som chcel zazit koncert Hypothermie
keď sa vrátim do reality, tak kedykoľvek znova warpaint.
aj the xx by som si zopakovala, ale možno niekde mimo svk...
a samozrejme, skompletizovala by som svoju top 3ku v live prevedení, a to s arctic monkeys i keď viem, že na nich všetci nadávajú, akí sú naživo nemožní. ale o to nejde...
a a ešte incubus, lebo fešiiiiii a jeho absolútne dokonalý hlas ach, sprostá som, že som ich mala v novembri vo viedni a nešla som :´(
a inak - Devin Townsend, Of monsters and men a urcite ist na Nohavicu
všetky menované, možno okrem mariny, tú som videla
Aj keď by som neobanoval ani inými, čo mám rád
z toho, čo už asi nie je možné, by som strašne strašne chcela vidieť Blur a Jacquesa Brela.
Inak Placebo, Radiohead, Sigur Rós (@bonita ), Portishead, Pulp, The Prodigy, Pearl Jam, Underworld a tak som už videla Placebo dokonca trikrát a rada tým nasieram
!!!
TOMA WAITSA MUSÍM VIDIEŤ!!!!
ehm. tak. a Whitest Boy Alive a Kings of The Convenience.
títo by nesmeli chýbať a bol by to týždňový tour
dobrá voľba
Niektoré som si už splnil, napríklad Muse, Prodigy, Underworld, Basement Jaxx, Radiohead, Lenny Kravitz, atď.
Z pravdepodobne nesplniteľných sú to napríklad Oasis.
A ináč je tu ešte veľa toho, napríklad Bjork, ale pevne verím že všetko raz stihnem Najbližšie mám v pláne Caribou!
Alee, Johna Fruscianteho by som chcela vidieť, s gitarou a v ponožkách!
a strašne by som chcela ísť na Muse, tak sa mi to hádam niekedy podarí zorganizovať
ale úplne mega najväčší sen je Oasis, len tam bude asi potrebné, aby zasiahla nejaká vyššia sila