koncertami a hudbou zijem, venujem im strasne vela casu a penazi, ani si nespomeniem na akym vsetkych som bol, ale napisem aspon tie najcerstvejsie ktore boli v poslednych par mesiacoch. radiohead, pearl jam, metallica, the strokes, artic monkeys, franz ferdinand, jaiser chiefs, placebo, massive attack, maximo park, cardigans, prodigy, pixies, lou reed, infadels a strasne este vela inych a niekolkokrat...vcera som bol na mando diao a razorlight, dnes nick cave...a co ma caka v buducom mesiaci? you say party we say die, we are scienttists, gogol bordelo, danko jones, i am x, morissey. mam to stastie, ze vacsinu casu travim mimo slovenska, vo frankfurte, takze mam z coho vyberat. ale napriklad aj vo viedni sa toho deje velmi vela, takze ani slovaci to nemaju az take beznadejne. len mat na to peniaze a cas. ale nenecham si ujst ziadny dobry koncert na slovensku a nerobi mi problem precestovat kvoli zabave aj 1000km... dufam,ze to nevyznieva moc sialeno ale, ked ma to bavi
heh ..ja chodievam na koncerty menej známych kapiel(vačšinou sú to nejaké punkové, rockové, metalové ..ale keď to aspoň nestojíí veľa prachov a dá sa tam ozaj vybláázniť a to riadne !!! ..a z takých znááámych zahraničných??? ..Karma DDDDDD ale niee..to len raz sme mali v PB taký megakoncert všetkých možných slovenských a českých kapiel a "vrcholom" bola KARMA DDD ..ale takú music ja nepočúúvam, takže to sme všetko odsedeli pri výčape ..aa aký koncert by som chcela zažiť ?? noo ..zase raz ten Kabááát .. ..tešíím sa, keď zas bude Topvar rockfest a háádam tam zas budú aj oni ..tak zažila som teda aj Alice in Chains, Cradle of Filth, Babyshambles..a iné, ale to v rámci festivalu ..a taký normal koncert, tak možno Ramones DD..ale to už nie je možné, bo jediný, kto ešte žije, je Marky Ramone ..ale ten bol vraj v BA a hral tam pesničky Ramoňácke ..akáá škoda, že som to prepáásla ..no ale takto v ráámci možnostíí, to by som chcela ísť na ...Cranberries , abo na Guns´n Roses ..ale to už tiež asi nie je moc možnééé ..no proste, keď bude nejaký koncíík v mojom okolí, je jasné, že tam idem .. ale nie vždy to skončíí tak, že tam aj som ..niekedy skončííme iba vonku hehe keď si to rozmyslíme dve minúty pred začatííím ..no a ešte by som chcela ísť na Pearl Jam(ale to som už tiež prepáááslaaa ) a tak ma napadajú len tí, ktorí už zomreli ..ale ja neodmietnem žiadny koncert..len či mám v tej danej chvííli prachy a či sú aj nejaký ďalší ľudia, ktorí tam pojdu bo sama by som asi nešla ..
Tak ja mam najradsej koncerty Nocadeň na tych som vzdy ked su nejake v Ba a okoli.. a dalej Peha, Imt smile, Desmod... no a moj zatial nesplneny sen je ist na Placebo
no zatial mam iba 15 a uz som stihol pobehat deep purple a iron maiden. Na maiden by som siel urcite aj ked bude turne 2008. Rad by som chodil castejsie na koncerty ale kazdy hadam pochopi ze v mojom veku to nieje take lahke
No chodím väčšinou na take viac menej klubové koncerty. Najradsej na Grobianov, We want jam, Ram1´s a najnovšie Kamorthon. Rada chodim na take kde na stopercent viem že sa zabavim. No bola som na jednom velkom koncerte a to bol asi vážne vrchol môjho života: METALLICA VO VIEDNI, a chcela by som ísť ešte aspon milion krát na metallicu, potom by som rada konečne videla aj linkin park, guns n´roses(najradšej staré ale čo už) Velvet revolver a tak...snad sa podarí.
Koncerty milujem, obetujem tomu hroozne vela...hlavne penazi. Bola som teda na mojej absolutnej srdcovke Guns N' Roses dokonca 2x, potom Metallica, Velvet Revolver, Slash's Snakepit, U2, Bon Jovi, Oasis, Nine Inch Nails, Robbie Williams, George Michael a ked som bola este krpec tak East 17 a Kelly Family a teraz v novembri sa chystam do viedne na Marilyna Mansona. Slovenske a ceske kapely ani nemenujem, toho je vela. Koncerty su moj zivot.
fuhaa...ehm..jaaaaa .mam za sebou.ehm tyms a nechvalim...Daru Rolins .a coca-cola popstar co bolo na namesti..aa wiem raz som bola aj na I.M.T.Smile ...
...a chcem ist strasne na Billy Talent a Placebo a Blink//dost ze nemozne// a System of a down//taktiez trochu nemozne..//
ja som videl snad vsetky slovens(tie komercnejsie) kapely ktore hravaju na festivaloch typu para, peha, zona a, polemic, cliche.... a z tych zahranicnych: apocalyptica, alice in chains, uriah heep, korn, placebo, soulfly, iggy pop, adicts, babyshambles, skin, morcheeba, locos, clawfinger...
z toho vsetkeho asi najlepsie Placebo, locos, apocalyptica a zo slovenskych asi najlepsi koncert bol Muller a tradicne Polemic a Para
a strasne by som niekedy chcel ist este na koncerty Pearl Jam, Foo Fighters, Tri sestry a Nohavicu
ja koncerty uplne zboznujem a majka najlepšie su tie naše vrabelske heh
vačšinou chodim na slowenske festove, a na vacsich konc. som bola asi len na G. Michaelovi, a Anastaciu nie ze by som ich nejako velmi oblubowala ale bolo to vydarené koncerty ..
Ja idem zajtra na rockovy a aj ked to nejak velmi nepocuvam, uz teraz sa neviem dockat, lebo budu tam hrat chalani, ktorym pise moj dobry kamos texty. Takze uz aby to bolo
Ja som bola na Red Hot Chili Peppers (+The Mars Volta) dvakrat My Chemical Romance(+ Rise Against, Mindless Self Indulgence a tie slovenske neratam) a The Cure (+65daysofstatic), slovenske kapely neratam...najblizsie idem na Linkin Park, chcela by som ist aj na toho Lennyho v Blave aa jeden festival v Rakusku na ktory sa asi bohuzial nedostanem
A este by som chcela vidiet aspon este raz The Mars Volta a Alice in Chains (len ten spevak co s nim teraz hraju mi nejak nesedi..), Stone Tmple Pilots (ked uz maju tu reunion) a este vela dalsiich...Ziva hudba is the best
Ked už koncert tak nech to ma poriadne gule ako sa vravi
bola som už na Behemoth, na par festakoch videla som naživo aj rockovu legendu NAZARETH hmm ked už si vybrať určite aspon raz v živote vidieť hrať naživo kapelku DIMMU BORGIR
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
39 komentov
Pozooor..vsetci Presovcania.
14.11.2006 - Bizarre Music Cafe, Presov - GUITAR NIGHT
20:00 - 79,- Sk
Jakub Tirco & Coolaction ...
..a dalsi..tych ani nepoznam
...a chcem ist strasne na Billy Talent a Placebo a Blink//dost ze nemozne// a System of a down//taktiez trochu nemozne..//
z toho vsetkeho asi najlepsie Placebo, locos, apocalyptica a zo slovenskych asi najlepsi koncert bol Muller a tradicne Polemic a Para
a strasne by som niekedy chcel ist este na koncerty Pearl Jam, Foo Fighters, Tri sestry a Nohavicu
vačšinou chodim na slowenske festove, a na vacsich konc. som bola asi len na G. Michaelovi, a Anastaciu nie ze by som ich nejako velmi oblubowala ale bolo to vydarené koncerty ..
majajaj, ja inac ako nechodievam na koncerty DDD
maaaaalo
furt som tam
KDO IDETE NA ZIMNY ZAKOVIC??? D
najlepší koncert aký som kedy videla
a posledne dva rocniky More Than Festu(nech mu je zem lahka)
nejake festy,
a v lete IRON MAIDEN v PRAHE.
bola som už na Behemoth, na par festakoch videla som naživo aj rockovu legendu NAZARETH hmm ked už si vybrať určite aspon raz v živote vidieť hrať naživo kapelku DIMMU BORGIR