Tiež vás štve, že všetky koncerty začínajú neskôr a vy musíte odísť v polovici akcie kvoli MHD? Čo myslíte, koho je to vina? Nezodpovedné kapely alebo vypočítavé podniky, ktoré tak zvyšujú svoj zisk? Podeľte sa s nami o názory i skúsenosti.
No kedže u nas začínajú koncerty o 18.00 - 19.00 a všetky končia kvoli nočnému kludu o 22.00 tak ja si to tiež vychutnám dokonale a pokial ja hrám na nejakom koncerte kde sa hrá dlhšie v podniku ludia tam v pohode ostanú....
Rockstar: A co kapela, ktora pride hodinu po oficialnom zaciatku a nazvucovanie jej trva nekrestansky dlho? Vsak organizatormi amaterskych koncertov su casto samotne kapely.
Mne je to jedno, urcite by som kvoli mhd neodisla z koncertu... ked je to v zahranici, tak do rana cakam na vlak alebo si vybavim auto alebo ked je to u nas, tak taxi.. vzdy sa nieco da vymysliet.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov