tento rok asi nejdeme.. najlepšie bolo minulý rok, išli sme do Dunajskej Stredy tam nebolo nič ale potom sme išli triednemu na chatu, tam bolo naozaj bohovsky
..vylet?...koncoročny asi žiadny ..ae v novembri širava ..toho roku ..pojdeme..teda..triedna berie iba polovicu triedy ..( Btw. ja tam nepatrím)...aa ..bue to o ničom taže nič z toho
na základke sme moc tých výletov nemali, triedna nás nechcela nikam brať lebo jeden náš výlet dopadol dosť zle minulý rok som na výlete nebola, a tento rok máme ísť na francúzsku riviéru ale ani tam nechcem ísť
ideme do kysaku som zvedavá a minuleho roku sme si akurat tak zaslužili za naše spravanie do košickej zoo... "zaujimavo" tam bolo a najlepši vylet..hmm..nejak som taky užasny až nezažila určite nie s triedou...
no my sme si náš výletový limit skoro vyčečrpali haha takže tenot rok ideme na krásnu hôrku...super..a najlepší výlet..asi náš lyžiarsky to bolo paráááádne
asi najlepsi vylet bol pred dvoma rokmi v Stratenej bolo to super..samozrejme ze aj lyziarak bol nezabudnutelny a tohu roku sa chystame do Cerveneho kalstora
Po troch hodínách (16pizz a 20km si vyžaduje čas) prišiel pizzaman na takom maličkom autíčku, dve veľké truhly, ktoré mu trčali z kufra + dalších cca 5 krabíc.
najlepší bol lyžiarsky...lebo tam nebola naša triedna....a ešte minulý rok koncoročný výlet na chate....tento rok deme do Mlyňan a nejakého žrebčína či kam...omg...
hou, ja som toho asi veľa zažila jak tak čítam 8.ročník: Slovenský Raj 3 dni -ppc;
9.ročník - Sigord 3 dni, takisto ppc (diskotéka s Rusmi ); 1. na strednej - Kysak - dva dni, obidva lialo, nič moc, ale v tej chatke aj sranda bola s chalanmi (bratrancom podotýkam!) a teraz ideme do Tatier na Štrbské Pleso na tri dni... tešííím juchu
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
33 komentov
Tatry, chlast, sex, zážitky.
Jak sme obiednavali pizzu z Popradu cca 20km
"Dobrý"
"Dobrý deň, pizzeria, čo si prosíte?"
"16 krat hawai a 3x cestoviny"
"To si ako robíte piču?"
Po troch hodínách (16pizz a 20km si vyžaduje čas) prišiel pizzaman na takom maličkom autíčku, dve veľké truhly, ktoré mu trčali z kufra + dalších cca 5 krabíc.
Učet niečo cez 2500sk...
no a teraz asi pojdeme opekat do lesa pri skole bo sa nam nepodarilo vybavit nijaku chatu
Tento rok na to isté miesto, tak tam radšej nejdem vôbec
ideme do Trencina ale nevieme sa zhodnut na datume
9.ročník - Sigord 3 dni, takisto ppc (diskotéka s Rusmi ); 1. na strednej - Kysak - dva dni, obidva lialo, nič moc, ale v tej chatke aj sranda bola s chalanmi (bratrancom podotýkam!) a teraz ideme do Tatier na Štrbské Pleso na tri dni... tešííím juchu