mam mensi problem ohladom nasadenia kondomu ... skusal som to uz trikrat doma sam a ani raz sa mi ho nepodarilo uplne natiahnut az ku korenu... postup mam spravny, proste to nejde az na doraz
@jano1 moj zlaty, 15cm nie je ani zdaaaaaaaleka priemer, to si len vy chlapi nahovarate....a btw, pacila sa mi ta poznamka od @martinkoooo ze nespravna velkost coh
A tiez suhlasim s sandy114 neverim kondomom.....takze ti neporadim...
skúsila by som durexy, ak to nepôjde ani tak, tak to jednoducho robíš zle ty. ono kondómov sa každý bojí pomaly aj chytiť, aby sa nepretrhli, ale neboj sa a poriadne ho natiahni, uvidíš, pôjde to...
neexistuje aby ti nestacili normalne kndomy, kedze nominalna dlzka kondomu je 18cm, takze si potom asi retardovany alebo uplne neschopny... tazko povedat, normalne rozrolujes po penise kolko to ide... a jasne ze to nemusi ist uplne kedze penis mas pri koreni sirsi...
Ak chcete kondomy co najlepsie a nedari sa vam ich zohnat alebo len poradit, napiste na ser1a9@gmail.com . Mam vela kondomov vela znaciek vela druhov,pre kazdheo nieco. Super ceny. Neolutujete!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
A tiez suhlasim s sandy114 neverim kondomom.....takze ti neporadim...
ale suhlasim ze blba velkost
a 15 cm neni priemer
a ešte jedno, kopa chalanov ani nevie ako sa to meria, tak preto si nejaký čo ho nemá ani 15 nameria nejakých 18 a myslí si že aký je king