ja som vždy chcela vedieť jazdiť alebo sa len jednoducho nachádzať v spoločnosti týchto úžasných zvierat od mala som milovala kone, ale nikdy mi to nevyšlo :/ a nemám rada parkúr, lebo pokiaľ viem, tak skoky cez prekážku nie sú pre kone prirodzené, kôň radšej prekážku obíde ako by ju mal preskočiť.
drezúra je pekná, páči sa mi ako tie koníky vedia pekne upraviť. ale občas sa mi zdá, že od nich chcú veľa a je to na nich až príliš veľký nátlak.
ale neviem, nerozumiem sa nejako odborne tomu takže len z môjho pohľadu...
@soraya aj keď nejazdím, tak o kone som sa dlhé roky dosť zaujímala cez časopisy, knihy, internet... a bola som aj v tábore tak možno v budúcnosti sa mi pošťastí a naučím sa aj trošku praxe
@marleymt ja teraz viac menej nejazdím, ale ak už, tak čo šéfová zavelí. Učím sa chodiť poriadne vo westerne, lebo môj rýchlostkársky sed, to je des a hrúza, ale na vychádzky napr ak idem, tak dostávam anglickú výzbroj. ale tak ja strašne málo teraz sedím na koni. keď raz za 2-3 týždne, môžem byť rada
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
podotýkam konské karé
drezúra je pekná, páči sa mi ako tie koníky vedia pekne upraviť. ale občas sa mi zdá, že od nich chcú veľa a je to na nich až príliš veľký nátlak.
ale neviem, nerozumiem sa nejako odborne tomu takže len z môjho pohľadu...
@wonderfulgirl na kone nikdy nie je neskoro (a k počudovaniu dostať sa do stajne vôbec nie je také ťažké ako sa zdá )
ale na to že si laik, máš na tieto veci veľmi zrelý pohľad