Kedže je to skuškové, chcem sa s vami podetil o moju skúsenosť. Neviem sa sústrediť na učenie, dlho sa musím učiť. Kamoška nám do školy doniesla tabletky na pamäť a sústredenie. Oveľa lepšie sa učím skúste to: » ix.sk/hqL2D.... Držím palce na skuškach.
Tieto reklamy sú asi tak trápne ako v skupine priznania vysokoškolákov ustavične každú nedeľu na pošahaný Blindr ...neverím, že by mi to vykúzlilo nadpriemerné úspechy
ja mám teda dosť problémy s koncentráciou, ale takéto blbosti veľmi silno pochybujem, že by mi pomohli pomáha mi jedine, keď sa na dané učivo/činnosť maximálne sústredím... síce sa mi stáva že mi myšlienky odbehnú, ale dá sa to ovládať...je to všetko len vnútri človeka...dá sa to ovplyvňovať aj bez nejakých tabletiek
@what_ever to, že tu niekomu vadí, že niekto sa chce o to podeliť čo mu pomohlo a uráža je jeho problém. ak máš problém vyskúšaj to. Sú tu aj ine dobre výživové doplnky, ktoré nie su --ojeb-- skús: » ix.sk/Dz7Jc...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
2. Poskladaj do lubovolneho tvaru.
3. Strc si ju do prdele.
Celou silou do nej vraz hlavou.
ĎAKUJEME!
@Peter151 s tebou ne