@Slamenavdova si myslim ze sa vie prezentovat jej sexi postavou a popravde sa mi to paci aj po zvukovej stranke, ma taky zaujimavy hlas no neviem ja si skor myslim ze tu 99% zien odsudi ine pekne zeny v klipoch bezohladu na kontext a 50% chlapov pretoze su podla poslednych ankiet gayovia ..
Frankly put... nelubi sa mi to... a vobec nejde o to ci sa tam bude skrucat baba hezka alebo nie... ak sa mi ma pesnicka pacit le preto ze ju prezentuje sexi spevacka tak potom je v tomto svete nieco velmi zle :/
Po striptíze nemusí byť striptérka nahá. Striptíz je obnažovanie sa s určitou choreografiou, v pozadí toho celého aktu zvykne hrať nejaká hudba, ktorá ale nie je podstatná.
Toto video má od hudby asi tak ďaleko, ako striptíz, pretože je to striptíz, nič viac.
Odpoviem na otázku: Videl som z toho asi 10 sekúnd. A keby aj nie, tak je mi absolútne jedno, či svetu ukázala alebo neukázala jej rozmnožovací orgán, prípadne dva prsníky.
Hajzelodkosti nene to je tila tequila to je takak zena co mala najviac priatelov na myspace a tym sa preslavila a odvtedy robi vsetko mozne ... nataca take videa na myspace na blog atd ... az po pozovanie pre palyboy a robi aj hudbu ... vsetko co vynasa love
@40 jasne dzony Velke reci a prazdna mysel... Ja niesom ziadny fetak, to si rozpravaj kamosom - tam chod si dalej dvihat zeliezka a bud omameny svojim telom v ktorom myslienky zvycajne najprv prechadzaju cez nohy...
@Dconan - @40 mimochodom ... rozbiju ty... - pise sa rozbiju ti No fakt, ty si ale debil... A zabudol som ta oznacit aj v komente @44 , tak aj ten si smelko precitaj ty vypatlanec
@Delpurr neviem ju preto lebo nedava absolutne ziaden logicky zmysel a ja sa neminim ucit taku neludsku hlupost bez stipky logiky kapiš ? nenavidim slovencinu ako jazyk je fakt ONICOM a dokonca v nej bolo vsetko v pohode ved nieje predsta totalne jedno ci napises v slove miesti i y ? dava to slovo iny vyznam ? ani zanic! ale na slovensku je to tak ze ked sa ludia nudia musia vymysla ale takeeee p*coviny ze sa nadtym zastavuje kazdemu mozog. viď. slovenske normy atd. atd ...
@Donan nikomu sa nad slovencinou nepozastavuje mozog...ani tebe nie, ale to uz pre iny dovod. Kamo ty nevidis ze si totalne vymlety? Co fetujes? Alebo si madar? Co maju spolocne slovenske normy a slovencina? To znamena ze aj anglictina, nemcina, cestina,... je kokotina, lebo maju vlastne pravidla? Ked nenavidis slovencinu, tak pal do pice odtial niekam do ryze...
@Dconan je mi vazne smutno z toho ze si nevazis vlastny jazyk, okrem toho slovencina je ovela tazsia ako ine jazyky a vela ludi za nu muselo bojovat mali nelahky osud a ty nejaky rozmaznany pubertak teda neviem kolko mas rokov ale vyslo mi z toho len toto sa opovazujes povedat ze sa ti nepaci slovencina, a slovenske normy. Je mi smutno ako dnes vidim mladych ludi slapat po ludoch ktory toho dokazali mnohonasobne viac ako oni. Ty im nesiahas ani po clenky tak prosim snaz sa nepisat taketo rezolutne vyhlasenia
@Morbidnasnehulienka ja nekritizujem slovencinu iba y a i a slovenske normy teda kritizujem, neviem ci si s nimi prisla do styku ale ked bol cas ked boli dobre, lahko pochopitelne atd.. tak sa stale ukazal nejaky debilko ktory to musel zmenit na zle, tazko pochopitelne atd...
ja nemam pocit ze som toho dokazal vela a vlastne pre slovensko sa nechystam dokazat nic krajina ako taka sa mi paci ale nepaci sa mi cely slovensky system a ked dostudujem moje kroky budu viest prec z tejto krajiny
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
51 komentov
stačí chvíľa a hneď ma to pohltilo... a nemusí to byť "dravé" hneď po vizuálnej stránke
Ale na túto tému radšej:
omg,fail...
nechapem com kazdy hned zatracuje pekne zeny ... och %-P
prezentovať sa sexi postavou vie každá
vlastne, na to netreba ani seba prezentáciu ... ono to ide samo
to až taký osial ?
Po striptíze nemusí byť striptérka nahá. Striptíz je obnažovanie sa s určitou choreografiou, v pozadí toho celého aktu zvykne hrať nejaká hudba, ktorá ale nie je podstatná.
Toto video má od hudby asi tak ďaleko, ako striptíz, pretože je to striptíz, nič viac.
Odpoviem na otázku: Videl som z toho asi 10 sekúnd. A keby aj nie, tak je mi absolútne jedno, či svetu ukázala alebo neukázala jej rozmnožovací orgán, prípadne dva prsníky.
@Delpurr v otm pripade ti typujem neheteraca
na, tu mas...
@Hajzelodkosti by som povedal ze mudra zena ked sa stala z nikoho niekto a tearz si teda zle nezije
A nemyslim si, ze slovencinu nevies preto, ze je tazka, alebo zlozita... skor sa ti nechcelo ucit
ja nemam pocit ze som toho dokazal vela a vlastne pre slovensko sa nechystam dokazat nic krajina ako taka sa mi paci ale nepaci sa mi cely slovensky system a ked dostudujem moje kroky budu viest prec z tejto krajiny