A teraz čo keď máš osemnásť?Čo myslíš že sa tým zmenilo?Ja ti poviem VEĽKÉ NIČ!!!Myslím že chlast je to posledné a najmenej podstatné v tej osemnástke.Ja bych sa chcel vrátiť do doby keď som mal nejakých 10, 12 rokov.Aspoň som nemal žiadne starosti.
POzri sa ja mam 19. Kupujem si polovicny listok nemusim nic ukzovat. Som maly a tak si mislia vodici ze este nemam 15 .
Ja ked som mal 18 tak sa v mojom zivte nic nezmenilo. Iba ak vadsia zotpovednost zotpovednost. Ale tu som mal aj ked som mal uz 15. A pribudajucim vekom mam len a len starosti. Ale s chlastom nie ten nekupujem ani ho nepijem
Ale to sa pozna. Len chlast nie je najdolezitejsi.... I ked znami mal taku veselu prihodu. Oslavoval a isiel kupit nejake to poldeci a ked si vypytali obcanak, tak ho "barman" chvilu skumal a potom zahlasil: ty si, ale cerstvy. A ten znami: no hej, ale zakon je zakon
No 18 je vek ktory je super pretoze sme dospely a mozeme si kvazi robit co chceme ale prinasa so sebou aj vacsiu zodpovednost ktoru skor ci neskor kazdy po 18 pociti
Z dieťaťa sa razom stane dospelý. Minimálne na papieri. To však ešte neznamená, že ním je aj v skutočnosti. Niektorí dospejú skôr, iní neskôr a podaktorí nikdy. Mnohým sa to môže podariť aj pod vplyvom toho všetkého – jednoducho ak si to uvedomia.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
Ja ked som mal 18 tak sa v mojom zivte nic nezmenilo. Iba ak vadsia zotpovednost zotpovednost. Ale tu som mal aj ked som mal uz 15. A pribudajucim vekom mam len a len starosti. Ale s chlastom nie ten nekupujem ani ho nepijem
tesim sa ze mam 18 lebo si konecne mozem kupovat alkohol a cigi sama
no palte dpc ste jak male deti
fust len o tom istom, alko a cigy, naco to je dobre?
ja som sa na 18stku tesil lebo konecne som si mohol zajazdit na aute