Potrebujem pomoc. Chcela by som spravit konferencny hover, ale neviem, ako sa mi budu ratat minuty - ci dvakrat alebo len raz alebo to ma specialne ceny? pls, pomozte mi.mam pausal
Nemviem este som to nikdy neskusal cez mobil - na konferencie je podla mna najlepsi skype. ALe skus zavolat na infolinku alebo posli mail na podporu - a urcite ti poradia.
Ja som robil konfery neustále..bude ti to násobiť za každého...a mám taký dojem, že aj medzi nimi..čiže ak voláš s dvomi naraz..platíš, za to, že voláš aj jednému aj druhému plus..že oni dvaja sebe navzajom volajú...hoci tým posledným som si neni 100%-ne istý..ale isto viem, že za každého sa ti násobi..žere to jak sviňa..ja som za dva týždňe takto prevolal 2200 minút..KONFERY SA NEOPLATI ROBIT..ešte keď robíš..s dvomi konferu sa ešte dá, pokiaľ máš..XXL hovory, abo nočný, či denný paušál..ale už s vyšším počtom volajúcich neodporúčam..
Adripaul: ved toto, ze mam nocny pausal...takze ked budem volat s dvomi 20 minut, tak mi to zapocita, akoby som volala 40 min? a nebudu mi uz nic naviac uctovat??
Ja som mal tééž nočný paušál..a 2x som kvoli konferám presiahol limit a zrusili mi ho celý..!! takže mi z neho spravili kreditný paušál..t.j..299,-sk kredit..a ked to prejebeš, tak sa ti učtuje šecko nad..a ver tomu, že to prejebeš...takže moc cašto nerob konfery..a kontroluj si spotrebu.. i ked, ked som mal ja vtedy ten paušál, sa nedala..mi nepísalo koľko mi ostáva..ale tera keď mám 100+xxl hovory, čo je to isté jak nočný..len môžem prevolať aj tých 100 minút hocikam a hockedy..tak mi píše v spotrebe koľko mi ostáva ešte z tých 2000 min...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
7 komentov