elwinko......no tak to si aj ja myslim ...su to fakt dobre kapely..a hospital no tie nove pesnicky su fakt dobre.....pocua som na koncerte ale aj v skusobni
13...no jo ja lubim tu kapelu je to moja kapela uz moc dlho..ale tedaj frontman tej kapely....ti co vedia vedia...ti co nie ich problem..mam svoje dovody
tak Hospital ten vážne neznášam kedysi som a nich frčala, potom Konflikt ti sú ohratí už moc ale stále su dobrí a maju aspoň o niečom piesne a Zóna A tych mám rada a ožratý Konik RULEZZZ
videla som aj naživo, a musím povedať, že sú aj lepšie ako Zona A... sú už strašne komerčný a na ich koncerty chodia 12-13 ročné deti, čo poznajú jednu pesničku, ale šak hlavne pogo... toto ma mrzí... ľudia sa zmenili...
tak isto ja Konflikt... bohužiaľ, stali sa z nich arogantní ľudia, ktorí myslia už iba na slávu a peniaze a zabúdajú na fanúšikov vďaka ktorým to vlastne stále sú... ale texty majú jedny z naj... a koncerty stoja za to
a tá Hospital, no to je klasika oni sú skvelí
o Slobodke ani nehovoriac
zabúda sa však na KSS, Punkreas, Davovú psychózu, Odpad, ZoPsaHlavu, Poďme do práce, Načo názov, HT, Forent, The Bullboxers, Bačovú fujaru, Toy pištoľs, Hasiaci prístroj, Editor a ešte strašne veľa iných a o českej scéne ani nehovoriac
z tychto troch poznam najviac hudbu zony a... kedysi som na nich ficala.. ..potom konflikt..od nich sa mi paci iba zopar pesniciek... a od HB poznam len tu staru pani a ta je dost ppc ...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
35 komentov
na vsetkych 3 som bol, aj niekolkokrat, tak sa mi to uz trocha opocuvalo
Maju moj respekt. Este k nim pridaj Slobodnu Europu a je to OK
tak tu je asi najznamejsia vec od hospitalu...to zna asi kazdy
tak isto ja Konflikt... bohužiaľ, stali sa z nich arogantní ľudia, ktorí myslia už iba na slávu a peniaze a zabúdajú na fanúšikov vďaka ktorým to vlastne stále sú... ale texty majú jedny z naj... a koncerty stoja za to
a tá Hospital, no to je klasika oni sú skvelí
o Slobodke ani nehovoriac
zabúda sa však na KSS, Punkreas, Davovú psychózu, Odpad, ZoPsaHlavu, Poďme do práce, Načo názov, HT, Forent, The Bullboxers, Bačovú fujaru, Toy pištoľs, Hasiaci prístroj, Editor a ešte strašne veľa iných a o českej scéne ani nehovoriac