Ahoj ..,, zaujímalo by ma či sú tu nejaké koniarky alebo konari Ja som rozhodne .. :3 Máte už licvenciu ?? Vlastného koníka alebo kam chodíte jazdiť ??
no .. ja by som si tiež chcela robiť budúci rok .. mala som tento ale nejako nevyšlo ...Tak hneď na začiatku letných usporiadame licenciu v klube a tam si spravíme ... a potom budem s kamoškou chodiť po vytrvalostných súťažiach ... a postupom času dúfam že pôjdem súťažiť aj do Abu Dhabi :3 asi rok 2015 tam pôjdem pomáhať iba a dúfam že raz tam pôjdem s mojím milovaným koníkom
@nightmare96 ty kokooos .. nic o mne nevies .. nevies ako sa staram o kone, nevies nic o mojej zodpovednosti tak sa netvár ze ty si nikdy neurobila chybu ... nevies cim vsetkym som si s konmi presla .. jazdim a staram sa o kone od mojich 4 rokov ... takze pššt jeden kon od nás nezdochol práve koli mne..ja som ho zachránila ... co ty vies o mojej zodpovednosti ?? vies velke h.... zazila som vela pádov aj s konom ...v iem jazdit dobre a SOM zodpovedná ... pri mne kone neodpadávajú ... starala si sa niekedy o 22 koní 2 tyzdne keym vsetci boli prec na pretekoch ?? jazdila si 11 koní sama kazdy den 2 tyzdne ?? vies co to je dat 22 konom sama seno a vodu ?? vies velke NIC o mojom zivote a mojej zodpovednosti .. tak ma prosim ta nepoucuj ... a nehovor ze sa neviem starat o kone ked si ma v zivote nevidela
@avoxgirl sorry ale ja som bola schopna mojmu morcatu kupit zrat ked sa mu minulo a nemuselo tyzden zit na sladkej paprike, takze az taka zodpovedna zrejme niesi. a uprimne pochybujem ze by niekto so zdravym rozumom zveril stado koni 13 rocnej babe
tak never moj trener mi veri .. to je pre mna dolezite .. tvoj názor mám vieš kde .. keď mi neveríš ... fakt .. fajn .. never mi ... som zodpovedná ale ty si zrejme moc povýšenecká keď ma sudiš a nepoznáš ma ... vždy si všetko urobila dokonale a nikdy si nespravila nič zle dobre .. poznám takých ludí tie kone sa majú prei mne dobre ... nikdy si ma nevidela a ani nevieš či mám naozaj 13
@avoxgirl ja ta nemusim sudit, tvoje ciny hovoria za teba. je nieco ine pochybit pri nejakej nepodstatnejsej veci, ale nebyt schopna postarat sa o ziveho tvora to je nieco ine. aj to je totiz klasifikacia tyrania zvierat, pretoze si svojmu morcatu neposkytla welfare - porusila si jeho 5 slobod. jednou z nich je sloboda od hladu. mohla si mu doniest kus sena od tych koni. mna toto trapi. potom ludia picuju na veterinarov, pritom chyba nastala niekde inde. ale to je koniec koncov tvoje svedomie, len ma stve ze sa hambim za teba. ci morca ci kon - je to ziva bytost! a nie ze si spravila chybu, tak si to prosim ta uvedom. nevravim ze robim veci dokonale a nikdy som nespravila nic zle - ale zas az takto som to este nedojebala. ja chcem len aby si si TOTO uvedomila. tyzden len o paprike... ved to je nonsens!
@nightmare96 dobre .. ja to viem že som to dojebala už som si to milion krát uvedomila a milion krát olutovala .. už to viac nespravím ... ale ten veterinar je debil ... a urcite nebola náhoda že zdochlo tolko zvierať čo očkoval .. alebo čo .... neviem prečo sa ty za mňa hambíš ... ale nevadí ... fajn .. ako ja sa nechcem hádať a so všetkými chcem byť zadobre ... neviem prečo sa s tebou hádam ... kone a zvieratá milujem ... mám ich radšej ako väčšinu ludí ... nikdy som ním nespravila nič zlé a ak hej tak nie úmyselne ... vždy kontrolujem seno ktoré dávam či tam nieje pleseň potom čo môj najoblúbenejší kôň skoro zdocholl na koliku ... ja som ho zachránila lebo som si všimla že už to nie je s ním dobre a volala klubovej veterinárke .. týždeň bol na infúziách a skoro zdochol .. nebyť mňa... skoro som zabila toho kto to seno dával ...tedy som bola ja na tvojom mieste ... ale ty si moje morča ani nevidela .. viem trápi ťa to keď nejaké zviera zomrie bezdôvodne a takisto aj mňa .. ver mi že som sa z tohto poučila a to morča čo mám bude mať ukážkovú strarostlivosť pretože už nechcem aby sa to opakovalo ako s Lunou... ja sa fakt nechcem hádať ....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov