Tak čo ao sa vám pozdávalo toto leto? dokázali ste sa zabaviť aj počas upršaných dní alebo ste radšej vypadli niekam na dovolenku. Čo neobvyklé ste zažili?
žiadna dovolenka! riadny fun s priateľmi jak to na prázdniny má byť! tie upršané dni som nadávala že jaké leto ale prisahám Bohu že teraz by som strašne chcela aby sa aspoň v noci schladilo lebo toto sa nedá! a inak prázdniny super okrem rozchodu a trápnych ľudí..ale už by aj stačilo,už to chce ľudí zo školy
cele leto na grc, furt doma, otrava, robota, minumum volneho casu, minimum vychadzok niekam... kamkolvek, teraz sa tesim na kretu, kam uz tiez neviem, ci sa dostanem
ja budem mať koniec leta až keď si to poviem máme tu 40stupňové horúčavy a dokial budú, tak tu bude aj leto ale tak rátam s tým že do polky septembra ešte bude fajn..
aa keď to mám skonštatovať..prvý letný mesiac som bola v zahraničí s tým že som musela vybavovať nejaké formality a tak, sem-tam som išla s nejakými známymi čo tam bývajú von a bola som na jednom z najväčších a najatmosferickejších festivalov sveta...
druhý mesiac som trávim tu a som každý boží deň volakde s inými luďmi, nech to čo najrýchlejšie všetko obehám kým znovu odídem...alkohol mi opäť raz prestal chutiť a neska sa mi prvýkrát podarilo nájsť niekoho nelenivého ísť do Senca sa kúpať takže zatial to vyzerá fajn je to také celkom fajn leto
dva mesiace to u mňa vyzeralo tak, že som buď brigádovala, alebo som bola niekde odcestovaná (Papuča fest, vyfičaná Orava s kamoškou a gremlinmi, Punkáči deťom, Praha s frajerom, Orava s rodinou, susedovými deťmi a koňom), doma som bola necelé dva týždne - dnes idem do roboty poslednýkrát a do polovice septembra toho chcem ešte dosť stihnúť
náladu mi ešte na začiatku pokazila škola, ktorú si musím o rok predĺžiť, následne som si musela hľadať robotu a keďže som si našla, musela som robiť - a samozrejme, keď som mala konečne deň, dva voľno, počasie sa do*ebalo
prvý raz som sa opaľovala minulý týždeň a kúpať som sa pre zmenu nebola ešte vôbec - a asi už ani nepôjdem, cez víkend už mám dohodnutú akciu (KONEČNE!!!) a od pondelka sa má zasa ochladiť
ani priateľa som poriadne nevidela a keď sme konečne boli spolu, nemohli sme nič poriadne podniknúť kvôli počasiu a na nejakú suprovú dovolenku v zahraničí nebol čas ani peniaze
stereotyp- budicek 5,10- 30 minut trvajuca cesta na brigadu, peso, do pol deviatej triedenie posty, do druhej poobede roznasanie posty, do stvrtej poobede vyuctovanie a o stvrtej poobede 30 minutova cesta domov- PESO, cez vikend dospavanie a tak... este styrikrat...
No, prišla som na to, že som asi nejaký trhlý schizofrenik. Bo za dlhý čas to boli moje najhoršie prázdniny, pretože zdravotné problémy sa na našu rodinu len tak valili. Ale predsa som rada týmto cca 2 mesiacom, bo ťažkosti ma akosi zocelili a ukázalo sa, že nie som padavka. A prvýkrát to uznala i moja rodina.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
sum,mmer 2011 je proste popici
ale leto bolo každopádne...premenlivé
musela som sa bifliť kvoli rodičom
absolútne som sa nudila
a teraz napíšem niečo čo bysom pred prázdninami v živote nepovedala: UUUUUUUžžžžžž ccchhhhhcccceeeemmmm šššškkkkkkooooollllllluuuuuuu!!!!
aa keď to mám skonštatovať..prvý letný mesiac som bola v zahraničí s tým že som musela vybavovať nejaké formality a tak, sem-tam som išla s nejakými známymi čo tam bývajú von a bola som na jednom z najväčších a najatmosferickejších festivalov sveta...
druhý mesiac som trávim tu a som každý boží deň volakde s inými luďmi, nech to čo najrýchlejšie všetko obehám kým znovu odídem...alkohol mi opäť raz prestal chutiť a neska sa mi prvýkrát podarilo nájsť niekoho nelenivého ísť do Senca sa kúpať takže zatial to vyzerá fajn je to také celkom fajn leto
náladu mi ešte na začiatku pokazila škola, ktorú si musím o rok predĺžiť, následne som si musela hľadať robotu a keďže som si našla, musela som robiť - a samozrejme, keď som mala konečne deň, dva voľno, počasie sa do*ebalo
prvý raz som sa opaľovala minulý týždeň a kúpať som sa pre zmenu nebola ešte vôbec - a asi už ani nepôjdem, cez víkend už mám dohodnutú akciu (KONEČNE!!!) a od pondelka sa má zasa ochladiť
ani priateľa som poriadne nevidela a keď sme konečne boli spolu, nemohli sme nič poriadne podniknúť kvôli počasiu a na nejakú suprovú dovolenku v zahraničí nebol čas ani peniaze
takže toľko, takéto leto nechcem už nikdy viac
Vôbec som sa nenudila (čo o iných prázdninách povedať nemôžem)...Dovolenka, more, kamaráti, diskotéky, frajer... Ešte aspoň mesiac!
No, prišla som na to, že som asi nejaký trhlý schizofrenik. Bo za dlhý čas to boli moje najhoršie prázdniny, pretože zdravotné problémy sa na našu rodinu len tak valili. Ale predsa som rada týmto cca 2 mesiacom, bo ťažkosti ma akosi zocelili a ukázalo sa, že nie som padavka. A prvýkrát to uznala i moja rodina.