skončila som základku, takže trochu smutno mi je, ale zároveň sa aj celkom teším na gympel kým sme sa vyobjímali, rozlúčili sa s učiteľmi, zaspievali záverečnú pieseň zbehlo aj pol dňa .... lol, skoro všetky dievčatá plakali a ja som pozerala na nich že č mňa to nedojalo až tak, ale priznám sa, je mi smutn
@maciatko0985 my sme posledný deň včera boli v škole tak do 9:15 a potom s triednou v jednom podniku no a neskôr celá trieda u spolužiačky...záver dňa bol mega ...bola som na menšom koncerte s kamarátmi
Bol som s kamarátmi u kamaráta.. sledoval ako hrali Poker.. trošku som pil (iba tak kus do nalady). Potom som šiel vyvenčiť psa a domov.. (celkovo som bol vonku asi do 11)
v pohode najprv omša, potom odovzdávanie vysvedčení a ani sme sa so všetkými nejako veľmi nelúčili (veď sa vidíme v septembri) a šli sme sadnúť trošku s tými najbližšími
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
a do frasa, sak ja som toho roku ani neoslavil narodky..