@teliatko205 sa mi zdá ze mal byť nejak 17. februára ci jak, podľa Keltskeho kalendára...s
Ale tak možno myslela tým koncom sveta situáciu na Ukrajine... :
rozmýšlam kolko krát sme už mali mat za sebou "koniec sveta". Fámy medializovane skrz bulvár, tv...nieje to len akési "prekrúcanie" informácii ktoré v skutočnosti napovedaju len koniec jednej epochy ludstva a presun do druhej - pričom to ale nieje sprevadzane zánikom našej existencie a pod. pod čím si predstavujeme "oný koniec sveta" ? ale - len prostá dalšia čast prechodu našeho sveta do dalšej ? Ani by som sa nečudovala ak by to nejaké vyššie "hlavy" riadenia zámerne využívali na umelú podporu zvýšenia utracania financii u jedincov ktorý tomu uveria a skrsne v nich myslienka "budem tu už len nejaky čas tak prečo si to poriadne neužit do vtedy" v zmysle zažitkov, (ktore stoja financie) zvýšeným kupovanim hmotných vecí a pod. t.j. - postranné finančne penažné machinácie - tažiac zo strachu ludí....smerujuc len na ich finančne obohatenie....? ....len úvaha...
Skor ako koniec sveta podla mna prišiel upadok moralky, upadok racinálneho samostatného myslenia ľudí, neporiadok, a plno ludí čo sa na tejto zmätenosti druhých krásne priživuje
vraj coskoro vznikne nova civilizacia napisal to abc a ja mu verim jediny filozof ktoremu verim inak filozofiu z duse nenavidim.. o inych filozofoch nechcem ani pocut mala som dost na strednej na nauke o spolocnosti
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
Ale tak možno myslela tým koncom sveta situáciu na Ukrajine... :