Ked nesedite len za tym debilnym pokecom a idete len tak pozret co je nove vo svete tak narazite na informaciu že 21.12.2012 ma byt koniec sveta najzaujimavejsi je portal mysteria.sk
ja si myslim ze koniec sveta nebude....ale nieco sa ito stane...ved....uz aj tak tento svet ide pekne do **** len dufam ze dovtedy si stihnem uzit toho co najviac
Ja si mysliim ze koniec sveta bude...ale trosku inak..nasa Zem vybuchne lebo ju niciime.. Tak ze koniec sveta bude ale neskorsie...ved uz mal byt v 2002
Toto je najlepšie... Niekto príde na Birdz, založí jednu anketu/fórum a potom sa tu už neukáže... Tu už všetci o tom vieme. Ešte lepšie ako naša vláda...
na silvestra 2011 sa vsetci oslobodme, povedzme tim co ich tajne milujeme pravdu, tim co ich nenavidime vynadajme, urobme to, co sme vzdy chceli a nebojme sa toho, co si o nas budu ostatni mysliet, ved aj tak umrieme
to nema byt ze koniec sweta tým, ze seci vymreme heh..proste ide o to ze sa v tom weku stane nieco proste nieco na co ludia pridu..nieco nowe..ma to byt nieco nowe pre ludstvo ..ziiiaaaden konííc .njé heha.. D..
Existujú fakty, ktoré hovoria o tom, že koncu sveta sa nevyhneme. To sa nás ale týkať určite nebude! Avšak je tu mnoho iných faktov, ktoré hovoria o tom, že sa stane niečo zlé. A ešte viac je tých, ktoré poukazujú na veľmi blízku budúcnosť. Ale kde do prdele si vyhrabal ten dátum? Je to proste blbosť! V roku 2012 nenastane žiadna zmena k lepšiemu ani k horšiemu! Nezačne sa odohrávať žiadny koniec ani nič, čo by nám nebolo známe!
pripadáte mi tu ako banda blbých pomätených vedcov ktorý sa udivujú nad nejakým žvástom čo si dakto vymyslel... koncov sveta už malo byť hádam 5175128892615765231456722 !!!!! nikto nevie kedy sa čo stane a keby aj to bolo v 2012 tak to bude iba sprostá náhoda ale koniec sveta nebude nikdy, to je len výplod ľudskej fantázie. Nechábem debilou ktorý tomu môžu veriť. Bože , kam to tu speje ???!!!
no nech sa deje 21.12 co chce je mi jedno, lebo pravdepodobne to prespim 20.12 budeme oslavovat, bracho ma narodky, (chudak, posledny den na tomto svete..) ale je to pekne
potom dajte vediet, co sa dialo, ak to teda nakoniec prezijeme
Koniec sveta - tieto diskusie a nápady o konci sveta sú vymyslené na odpútanie pozornosti od niečoho dôležitejšieho. Nemáme, čo riešiť, tak riešme koniec sveta. ACHHHHHHHH
Koniec sveta predstavuje len sám človek...Bohužiaľ táto naša terajšia civilizácia je na tom najhoršie, čo sa týka sebadeštrukcie svojou honbou za ekonomikou, drancovaním planéty kvôli ziskom a pritom možno každý z nás sa snaží mať dákych potomkov a nemyslíme na to aký svet im pripravujeme našou debilnou honbou za niečím, čo nás zabije...tak to je postavené na hlavu...práve toto predstavuje koniec sveta!!! V roku 2012 sa majú len odohrať určité zmeny vo vnímaní človeka...Je to počiatok novej éry, označený bodom, v ktorom Slnko prekríži galaktický rovník a Zem sa postaví na čiaru s centrom Galaxie. Pri svojom východe bude po 26 000 rokoch v konjunkcii Mliečnej dráhy a roviny ekliptiky, čo je na oblohe charakterizované veľkým krížom z hviezd a planét. Podľa mayských starších, ľudstvo sa zachová, ale bude iné kvôli úžasnému toku energií, ktoré vlastne vo vesmíre pôsobia stále len sa práve v tomto momente 21.12.2012 skoncentrujú a zosilnia, čo zapôsobí na naše vnímanie. Takže si myslím, že skôr nás môže zabiť dáke naše primitívne počínanie ako dáky prirodzený cyklus, čo sa deje po mnoho rokov. Inak mne osobne by sa páčilo žiť ako prirodzený človek v harmonickej rovnováhe z prírodou, čo sa už pri dnešnom životnom trende už ťažko dá dosiahnuť. Takže, zhrnul by som to tak, že, čo si pripravíme to budeme mať...trebárs aj koniec sveta.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
39 komentov
a ty keď tomu tak veríš tak sa zabi už teraz aby si nezomrel v roku 2012
Jedna stránka takého konšpirátora:
matrix-2001.cz
ked nie, tak sa na novy rok budeme citit trapne
potom dajte vediet, co sa dialo, ak to teda nakoniec prezijeme