Vedenie Ekonomickej univerzity v Bratislave na zasadnutí dňa 29. mája 2013 v záujme vyjsť v ústrety všetkým uchádzačom o štúdium na Ekonomickej univerzite v Bratislave prijalo toto rozhodnutie:
Prečo by mal byť koniec zdravého rozumu? Na ministerstve znova zaviedli to,že v septembri sú opravné skúšky pre tých,ktorí nespravili maturity,tak je pochopiteľné, že univerzity nejaké takéto vyhlásenie vydajú...
normalka, nam matikar vkuse vravieval ze ak nahodou nezmaturujeme, nic sa nedeje, mozeme napisat danej skole ze maturujeme az v septembri, teda vysvedcenie o maturitnej skuske predlozime az neskor a nic sa nedeje, vysoka skola moze vyhoviet...a viacere tak vyhovouju tak toto vynimocne naozaj nie je vec pre ktoru by sa malo nejak specialne kydat na EUBU pretoze to je bezna prax na viacerych VS.amen
@laurikaaa A čo je na tom, že berú všetkých? Dávajú možnosť každému preukázať, čo je v ňom...predstav si, že človek nezmaturuje zo Slovenčiny, lebo proste mu nejde história, dejiny, priradiť diela k autorom.....a kvôli tomu ho nezoberú na nejakú ekonomickú školu alebo medicínu, kde môže excelovať!! Nie je to teraz náhodou blbosť, čo si napísala ty?!
kto okrem zdravotnych, rodinnych a inych podobnych problemov nezmaturuje normalne, tak nepatri na ziadnu vysoku skolu (ani tie podradne sracky) ... ved to fakt nie je take narocne, jedna skuska na normalnej VS je ako cela maturita
@normane Lebo kto je raz kokot kokotom zostane Na humanitu máme aj priemerných idiotov dosť a na medicínu/techniku sa hrabú ľudia čo na to majú a nie sú to stokári
@laurikaaa Na vysokú školu nie je problém sa dostať. Problém je sa na nej udržať...tam zotrvajú iba tí, ktorí nato vskutku majú...zvyšný trash opadne...
@Matwejo Tak ja nevidím problém dať podobným šancu. Predsa len to nie je žiadne pravidlo, že kto nedá maturitu na prvý pokus nedá ani skúšku. Vidím skôr problém v tom, že sa na vysoké školy chce príjmať stále viac a viac ľudí a pri tom sa plno profesorov nevie, či sa nestíha venovať ani tým, ktorých tam už majú a aj napriek tomu toto len ťažko pomôže keď sa takým odoprie možnosť študovať hneď po skončení strednej.
Nuž ale čo už v tejto republike je všetko biznis, aj školstvo a zjavne sa pre nich robí ľahšie cez kvantitu ako dlhodobým a systematickým budovaním si nejakej tej prestíže. Potom nám zomierajú ľudia pod rukami doktorov pri triviálnych zákrokoch v polícii slúžia duševne nevyrovnaní jedinci a po stavbách behajú projektanti, ktorých často tromfne 10 ročné dieťa s projektom nakresleným v skicári a tak by sa dalo pokračovať až do ajajaj...
@drejka toz cely svet je jeden spinavy etatizmus a treba na to neustale poukazovat az kym si ludia neuvedomia, ze politicka luza je nam vlastne na hovno
@karlotiskot no mame asi odlisny nazor no, ja by som nikdy neprijal cloveka na VS, ked neda maturu z nejakeho predmetu aspon na tu 4 ... to na to fakt minimum treba vediet, to sa aj matiku automaticky nakockujes, ale opacne logiku v dejepise pouzijes atd.
ak niekto, kto si podal prihlasku na vs, nedokazal zmaturovat, tak ma radsej skryt hlavu do piesku od hanby
... mne sa zapise vykladala kolegyna z kombiacie, ze ma bude doucovat biolu, lebo ona z nej maturovala .. a cela hrda, ze na trojku ... som sa zasmiala
@drejka nerad argumentujem Somalskom, pretoze sa tam stale vrazdi, ale odkedy tam je bezstatna spolocnost, tak je tych vrazd stale menej a menej a zivotna uroven obyvatelstva narasta, rovnako ako ekonomika. Samozrejme, este chvilu potrva, kym sa tam situacia stabilizuje, ale maju celkom dobre nasliapnute a snad ich budu nasledovat aj ostatni. Z historie vieme, ze kde je ekonomicka a politicka sloboda, tam je aj prosperita. Preto napriklad amerika pada na papulu, lebo je to jedna velka fasisticka diera a naopak azijske krajiny rastu, vratane Ciny, ktora je stale otvorenejsia...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
ďakujeme.
Nuž ale čo už v tejto republike je všetko biznis, aj školstvo a zjavne sa pre nich robí ľahšie cez kvantitu ako dlhodobým a systematickým budovaním si nejakej tej prestíže. Potom nám zomierajú ľudia pod rukami doktorov pri triviálnych zákrokoch v polícii slúžia duševne nevyrovnaní jedinci a po stavbách behajú projektanti, ktorých často tromfne 10 ročné dieťa s projektom nakresleným v skicári a tak by sa dalo pokračovať až do ajajaj...
Etatisticke skoly su o tomto a to je ten najhorsi pristup, aky kto kedy mohol vymysliet:
» scholasticadministrator.typepad.com/.a/6a00e54f8c25...
... mne sa zapise vykladala kolegyna z kombiacie, ze ma bude doucovat biolu, lebo ona z nej maturovala .. a cela hrda, ze na trojku ... som sa zasmiala