mozem pestovat konopu siatu(technicku konope) aj doma?vem ze uz je znovu povolene to pestovat na poliach ale nevem ci aj doma...(uz) nechcem mat problemy tak sa potrebujem uistit...a prosim nerobte sa mudri ja vim ze tam je velmi malo THC a nenafajcm sa z
aj ked je siata uz legalna?..lebo nevim kolko rokov bola ilegalna aj technicka konopa ale ekdze ej to uzitocna rastlina a je v normach EU museli to povolit
@flemi pri mojich zapisoch an fzlarni a na zapisu na socialke ma zavru este ekd tam pridem... ...a @agrobrat ....to by nebol zly napad ...ale ja to chcem do izby :..
@mezomus tak ono sa to lysi aj vzhladom...navyse nemaju to ako zistit.....ale mne je jendo s vysvetlovanim...to by oni urobili testy..skor potrebujem vedet ci ej to legalne pestovat aj doma
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
KOKOTKO!
Keď sa ti páči výzor rastlinky, kúp si obraz alebo zasaď muškáty. V tme vyzerá všetko rovnako.
a choď na dáky úrad a opýtaj sa!
alebo je to nová móda miesto trávnika!
kazdopadne vela uspechov pri vysvetlovani, ze to je technika
@rockboy28