TAM JE, DAL BOH... ANI MED... KONECNE obluda je het.... cloveku je hned o nieco lepsie... ked vie ze slovenskej popmusic nebude kralovat clovek so ziletkou... ale "poriadny" metlak by mohol
z bezpecnostnych dovod ho mali asi nechat s SHS, nesledujem to vobec,ale zachytil som tendenciu nakupu zvyseneho mnozstva ziletiek mladych 13 rocnych detí...
Ja som to nepozerala ale som sa to dozvedela takto:
Keď bolo rozhodnutie tak som si ľahla do svojej postele a hore na posteľ si ľahol môj bracho s ockom. Ocko začal recitovať báseň MOR HO! a mamka zrazu z obývačky zakričala: KONRÁD VYPADOL!!! Ja som vyskočila z postele a skákala som tam od radosti
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
42 komentov
huraaaaaaaaa
kokooooooooooot
huraaaaaaaaaaaa
tam ma
Akoze je mi to jedno ale bol som na dvoch livoch a videl som ho..
A som rad
Uz tam je tusim len Simko s jeho pozdravom:"Nazdaaars"
Keď bolo rozhodnutie tak som si ľahla do svojej postele a hore na posteľ si ľahol môj bracho s ockom. Ocko začal recitovať báseň MOR HO! a mamka zrazu z obývačky zakričala: KONRÁD VYPADOL!!! Ja som vyskočila z postele a skákala som tam od radosti
Konrád 0-bodov
dobre ze vihrala Vierka
a superstaristi kraluju slovenskej pop music ?