Podarilo sa mi roztrhnúť už tretiu šošovku! (z troch možných párov)
Nechápem, čo robím zle. Starám sa o ne ako o vlastné, každý deň im vymieňam roztok, nikdy ich nemám dlhšie ako je to povolené a ony sa mi takto odvďačia.
mne sa to este nikdy nestalo ...ale stalo sa mi ze som ju nechala pohodenu na zemi a potom som na nu stupila...ale zeby sa mi roztrhla v oku tak to nie
fu,tak to sa ani mne este nestalo ja som jednu staru az naschval roztrhla ze ake to je a jednu staru som nechala vyschnut ze co sa s nou stane ale v oku sa mi este ziadna neroztrhla ale stalo sa mi ze mi spadla a kusok sa z nej na kraji odlomil..
Ja tiež nosím šošovky a zatiaľ je to w pohode, síce teraz som si kúpila inu značku a mám trošku suchšie oči, ale ešte nikdy sa mi neroztrhli, iba hneď prvý pár čo som si kúpila tak jedna bola nieaka divná lebo ma stále bolelo oko ale očná mi to vymenila a už je to š pohode..
Ani mne sa šošovka ešte neroztrhla v strede, to sa aj dá? Iba raz na kraji, keď som ju trhala z oka, mala som ho suché a úplne sa mi naň nacucla.. ani kvapky vtedy nepomohli
No ja som tiež raz mala také suché oči, že som si myslela že tu šošovku nedám ani dole ale nakoniec sa podarilo. Teraz mám tei bausch and lomb a tie neobsahuju vela vody tak vždy pred nasadenim si davam kvpaky a potom mam celý den oko zvhlcene takže je to w pohode..
Noo mne sa zas stalo že ich mám teraz nové netrhaju sa mi ale cítim ich v oku,ale to myslím že je zo začiatku v pohode ale zas mi dlho trvá než zaostrim proste ked pohnem s okom tak vidim rozmazane po chvíli ked sa kukám na rovnaké miesto to je v pohode,ale ked pohnem s okom tak zas
Ahojte...viem ze je toto uz dost stara diskusia, ale mne sa toto stalo dnes... v skole som si vybrala cocku lebo ma hrozne rezala...a niako som ju asi skrabla a v strede sa roztrhla... mozno bola uz pred tym natrhnuta ale pochybujem, lebo ma to rezalo na okraji cocky... musim sa objednat ocnej, nech mi da inu znacku..vie mi niekto odporucit, ake su naj?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
Len som ležala a zrazu ma začalo škriabať v oku,tak reku,že tam mám nejakú nečistotu,vyberem ju a vidím že je v strede natrhnutá. Nechápem..
A som k nim veľmi nežná po predchádzajúcich zlých skúsenostiach,takže fakt neviem,čo im vadí!
Neway: Áno,proste v strede. Ale raz aj na kraji. Mám dosť citlivé oči,takže to zistím hneď
Jediné možné vysvetlenie je,že som asi diletant a ani šošovky už nemajú záujem byť so mnou.
@pusinka123 neviem ake mas, ale ja mam bauch&lombuz asi tri roky a som fakt fakt spokojna..