Sice KF uz moc nepocuvam ale tento album je dost dobry dalo sa to aj ocakavat. Niektore veci maju pekne , pravdive texty. A urobili pekny klip ku Zivot je boj
noo ten album som nemala v plane si ani vypocut ale je tak dobry, ze som si to proste musela kupit...je to ine ako to co prezentovali doteraz...
A k tym vulgarizmom: myslim, ze aj v tom tak trocha povolili...ale tak aspon, ze to deti pohorsuje..to uz spejeme aspon k lepsiemu ako keby ich mali zrat...
...aj ked na prwe pocutie,som myslela ze ho wyhodim z okna -za to ze jak to bol ocakawany,som cakala wiac...aaaaaale...uz teraz myslim ze je to DoBrY AlBuM (mno to ze ocakawania boli wacsie sa nezmenilo)...
ax...ze ako moze niekto na tento styl povedat ze silne slova a dobra hudba...ok...uznavam mozno su to silne slova ale v slabom prevedeni kontrafakt nikdy dobry nebol a ani nebude...
a ty Ewcucu si ta najuzasnejsia, kera to takto krasne moze posudzovat... a ak nebol nikdy dobry... hmmmm... preco potom predal tisice a tisice albumov nielen na slovensku, ale aj v zahranici? predstav si, ze aj v rape mozu byt pekne a silne pesnicky. sice nie az tak ako v niektorych inych styloch, ale aj tak
ani ked mi daju milion korun by som si ten album newypocula...ked chodim babke a widim w piestanoch to sidlisko a.trajan napina ma...fuj.kontrafakt oni su o nicom..strasne komercia su totalne trapni.uz widime tie klipy..
oni populárni nikdy neboli jedine tak v tej markizáckej či na stv? hitparáde kde bol samí hh no hnus, predali toľko albumov možno aj pomenej čo iné slovenské skupiny kontrariť určite NIEJE legendárna skupina už len pre tie predsutky voči HH je to len istá vývojová záležitosť pubertiakov, to že to poniektorí počúvajú aj v takých 23 je ojedinelý prípad a HH či rap nieje hudba!
a fakt nechápem prečo sa tak zaužíva pojem hiphoper hiphoperka
ja nevjem ja zas nejsom nejaka zazrana do hip hopu a ten album sa ku mne dostal nahodou tak som si ho vypocula a ja nvm..akoze dost tie texty pravdive ale ..no..mna to nejako nechytilo
ako mam pocit, ze tema je jasna...ma sa hovorit o albume..a ak ho niekto nepocul tak tu fakt nema co hladat...
Ewcucu mas pravo na svoj nazor to ti neberieme ale troska by trebalo ten nazor aj podmienit napriklad tym, zeby si mala aspon jednu poriadnu skladbu vypocutu...
premňa je ulica Adama trajana v Piešťanoch pútnicke miesto. su najlepsiii.a Vam hovorim ze si pekne zanadavajte nanich na fore nech vsetci vedia a ked ich nenavidite tak oni idu hore koli takym Haterom ak oVY. takze len tak dalej....
Ako taky tak KF nejako nemusim, cely album som zatial nepocul, takze zatial mozem hodnit len podla skladby: "Pockaj tam na nas hore" a to je perfektny song a nikdy by som nepovedal, ze spravia nieco take(
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
A k tym vulgarizmom: myslim, ze aj v tom tak trocha povolili...ale tak aspon, ze to deti pohorsuje..to uz spejeme aspon k lepsiemu ako keby ich mali zrat...
:´( je to krasna pesnicka a dost silne slova ...
a fakt nechápem prečo sa tak zaužíva pojem hiphoper hiphoperka
Ewcucu mas pravo na svoj nazor to ti neberieme ale troska by trebalo ten nazor aj podmienit napriklad tym, zeby si mala aspon jednu poriadnu skladbu vypocutu...