Nevie nahodou niekto ako sa kontroluje obciansky na colnici?
Pozru len ci este plati alebo existuje nieco take, ze skontroluju ci je v databaze platnych op?
Neviem kde na colnici myslíš, ale určite nekontrolujú podrobne každý jeden OP. Zrejme len naň pozrú, skontrolujú základné ochranné prvky, pozrú v systéme a to je všetko
Pokiaľ nemáš op neplatný, tak je to jedno, nie? Proste predlozis op policajtovi na požiadanie, mimochodom nemusia ťa kontrolovať iba na colnici, ale kľudne aj pár km za hranicou. Moj op iba prezreli a to bolo všetko.
Ja mam 3 op lebo matka ziarli na moje veci a vzdy mi pride do izby, vyhlasi ze nieco nevie najst a tak ma prinutila vybavit si novy ked nenasla v mojej izbe. Samozrejme robila cirkus, ze si na veci nedavam pozor a ona to musi platit. Aj tie nove op zaplatila. Kazdy den vrzukala ze si musim vybavit novy op. Potom nasla na policke v predsieni a neviemkde
Lenze na aktualnom mam zlu fotku.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
6 komentov
Nie, nekontroluju, len ho musíš mať pri sebe keby niečo
Lenze na aktualnom mam zlu fotku.