prosím vás, ak som nahodila bakalárku predvčerom do AIS- u a ešte nemám výsledok originality, pričom to vraj má byť do 48 hodín, je to tým, že export do crzp sa vykonáva len cez pracovné dni alebo to robí systém automaticky sám a nastala chyba niekde inde
automaticky sám to robí. veď počkaj ešte. u nás to niektorým trvalo viac ako 48 hodín. a ak by sa tam vyskytla nejaká chyba tak by ti tam malo naskočiť, že chyba a že to máš nahodiť znova.
@mariquittka
ono by si ju v ezp mala mať označenú ako: označené na export...to školiteľ by ju mal označiť..potom uložiť licenciu a až tak to ide na kontrolu....
@gianluigi
u nás si to tam dáva každý sám, myslím že neoznačuje nič školiteľ,a v ezp ju mám..a licenciu mám uloženú aj vytlačenú, aj som si nakliklala podmienky, či ju chcem mať zverejnenú alebo istú dobu počkať
kamarat tiez nahadzoval vo stvrtok a sme dohodnuti, ze mi da vediet, ked mu to pride, lebo vcera rano kontroloval a nic... no a este mi vediet nedal. je mozne, ze to naozaj pride az buduci tyzden.
inak my sme tiez vsetko robili sami a skolitelovi som len doniesla vytlacenu bakalarku a podpisane tie zmluvy... ale nepamatam si, ako dlho som cakala, uz su to dva roky.
@mariquittka presne. no ale asi to teraz kvoli sviatkom potrva chvilku s tou kontrolou. uz by mi dal vediet, keby to uz mal, takze sa nemusis stresovat
@squash to isto ne, písala som o jednom podniku, o ktorom nikto nikdy predtým nepísal akurát v teoretickej časti rátam s nejakou zhodou,lebo mám dosť otrepanú tému
...pocujte, taka mozno trochu blba otazka...ja teraz pisem diplomku (odovzdavam az o rok, ale uz mam napisanu teoreticku)...tak sa chcem spytat ,ze ako to ten system kontroluje tu zhodu ?...hlavne co sa tyka formy prace, ci nevadi, ak tam mam vo Worde kadejake tvary (akoze tabulky, ale nie su to tabulky ale fakt niektore z tych tvarov)...no a mam ich pospajane aj viacere dokopy, tak sa bojim,ci mi to nejako neposunie riadky a slova,lebo staci, ak stlacim jeden medzernik a tvar v cudu uplne iny...ked som to davala do pdfka, tak mi to drzalo, len nechapem , naco su take okolky okolo tej formy...to vazne napríklad musia sediet uplne presne medzery? co sa stane ak budem mat trebárs 2 medzery medzi slovami namiesto jednej....su to urcite velmi trapne otazky, ale nemam odvahu sa to pytat nejako verejne iných (hlavne spoluziaci tiez asi nevedia) a skolitela sa to uz vôbec nebudem pytat DD....este dodatok- citacie vôbec nemam, vsetko mam totiz prekladane z anglických zdrojov a velmi raritnu temu...nechapem teda pointu tych citacii..to akoze ten uzasny system vie, ze kde je zatvorka a nejake ciselko /meno, tak to ma brat ako citaciu ? ci to berie ako zhodu aj tak, lebo nevie, ze to v zatvorke je uvedenie zdroja a v konecnom dosledku je n ato skolitel ,aby zistil, ci si to orafala alebo pocitvo pisala? vdaka ...hoci aj za precitanie tohto zdlhaveho textu
@veronika638
vraj kontroluje hlavne odseky či sú zhodné s inými prácami, a tie medzery nevadia, to len slov kontroluje...a celkové % vraj nie je súčtom zhodných vecí, ale nejaký priemer alebo podiela zhody na celej práci sa mi zdá...možno dobré , že nemáš citácie, lebo parafrázu by aj niekto iný, kto používal tie knihy čo ty, inak utvoril
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
mám ju označenú ako finálnu, aj licenčné zmluvy mám vytlačené...ale zas mohlo tam teraz prísť aj veľa prác naraz
ono by si ju v ezp mala mať označenú ako: označené na export...to školiteľ by ju mal označiť..potom uložiť licenciu a až tak to ide na kontrolu....
u nás si to tam dáva každý sám, myslím že neoznačuje nič školiteľ,a v ezp ju mám..a licenciu mám uloženú aj vytlačenú, aj som si nakliklala podmienky, či ju chcem mať zverejnenú alebo istú dobu počkať
inak my sme tiez vsetko robili sami a skolitelovi som len doniesla vytlacenu bakalarku a podpisane tie zmluvy... ale nepamatam si, ako dlho som cakala, uz su to dva roky.
tiež len 2 krát vytlačenú prácu, napálenú na CD a zmluvy donesiem vedúcej
to isto ne, písala som o jednom podniku, o ktorom nikto nikdy predtým nepísal akurát v teoretickej časti rátam s nejakou zhodou,lebo mám dosť otrepanú tému
vraj kontroluje hlavne odseky či sú zhodné s inými prácami, a tie medzery nevadia, to len slov kontroluje...a celkové % vraj nie je súčtom zhodných vecí, ale nejaký priemer alebo podiela zhody na celej práci sa mi zdá...možno dobré , že nemáš citácie, lebo parafrázu by aj niekto iný, kto používal tie knihy čo ty, inak utvoril
a ešte vraj väčšina má 0,00 %, a hlavne tí čo majú neotrepanú tému, ja mám trošku otrepanejšiu,a preto mám aj viac zdrojov