Tento rok som letela do Švédska a 2x do Španielska. Dokopy šesťkrát a každý, každučký raz som bud pípala - musela som podstúpiť komplet osobnou kontrolou alebo mi prehľadávali celý kufor (prezerali všetky veci a aj pod vnútornou látkou kufra.
Neviem už, či mi to je trápne alebo smiešne, keď si ma vždy zoberú nabok a kontrolujú. Dokonca, keď som letela z Barcelony mi prehľadávali aj kufor a aj som pípala, tak ma zobrali do osobitnej miestnosti a tam ma kontrolovali. Vtedy som sa zľakla, aj keď som vedela, že nič ilegálne so sebou nemám.
Máte prosím Vás niekto podobné skúsenosti? Dá sa tomu nejako vyhnúť?
Máš ten istý problém čo môj muž a ako tomu predísť neviem. Dokonca keď som letela s ním, prehľadávali aj mňa a predtým som nikdy problém na letisku nemala Asi to je výzorom a výrazom
achodíš cez tu kontrolu v topankach alebo nie? kruzky okolo snurok su z niekedy z pipajuceho materialu. Alebo zipsy a knofliky na rifloch a mozno ze niekedy aj zapínanie na podrsenke.... ja vzdy letim v overenej pdprsenke ktora nepipa, teplakoch a naboso
@lawey Keď pri kontrole pípaš, musíš sa vyzuť a ideš ešte raz. Ak pípaš stále, robia ti osobnú kontrolu. Nie, nenosím takéto veci, špeciálne si na to dávam pozor, keďže viem aké mávam problémy pri týchto kontrolách. @Marjy77 Ak niečo podobné v tele máš, musíš mat o tom potvrdenie od lekára a tým sa preukážeš pri kontrole.
@hemadzema ja niekedy pipam a niekedy nie ..je to oblecenim proste a tym ze si das do kufra zakazane veci...
Alebo sa im zdas z nejakeho dovodu aj podozriva ..napriklad mojej svagriny sa pytali ze ci nie je spanielka .. ked ukazovala svoj vlastny pas v polsku tak jej nechceli verit a vysetrovali ju,ze ci nahodou nieco nepasuje ..a odvtedy ma vzdy stresy ked cestuje
no ja som sa stretla s tým, že to pípa aj keď na tebe nič nie je. jedna pani za mnou pípala a tá "strážnička" ktorá vykonáva kontroly povedala, že je to námatková kontrola a musela ju prehľadať. takže asi to vie pípať aj úplne náhodne, že jedného z x ľudí prehľadajú aj keď nie je podozrivý ani nič.
mne osobne sa stalo len to, že keď som priletela do USA tak ma skoro 3/4 hodinu držali na imigračnej kontrole, prehľadávali mi komplet všetky veci, zobrali mi telefón a aj ten prechádzali.
myslím, že tomu pípaniu sa nevyhneš no, keď nenosíš nič, čo by to mohlo zapríčiniť. proste na to asi máš šťastie.
keď ti nemajú čo nájsť ale tak sa nie je čoho báť predsa.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
Neviem už, či mi to je trápne alebo smiešne, keď si ma vždy zoberú nabok a kontrolujú. Dokonca, keď som letela z Barcelony mi prehľadávali aj kufor a aj som pípala, tak ma zobrali do osobitnej miestnosti a tam ma kontrolovali. Vtedy som sa zľakla, aj keď som vedela, že nič ilegálne so sebou nemám.
Máte prosím Vás niekto podobné skúsenosti? Dá sa tomu nejako vyhnúť?
@Marjy77 Ak niečo podobné v tele máš, musíš mat o tom potvrdenie od lekára a tým sa preukážeš pri kontrole.
Alebo sa im zdas z nejakeho dovodu aj podozriva ..napriklad mojej svagriny sa pytali ze ci nie je spanielka .. ked ukazovala svoj vlastny pas v polsku tak jej nechceli verit a vysetrovali ju,ze ci nahodou nieco nepasuje ..a odvtedy ma vzdy stresy ked cestuje
mne osobne sa stalo len to, že keď som priletela do USA tak ma skoro 3/4 hodinu držali na imigračnej kontrole, prehľadávali mi komplet všetky veci, zobrali mi telefón a aj ten prechádzali.
myslím, že tomu pípaniu sa nevyhneš no, keď nenosíš nič, čo by to mohlo zapríčiniť. proste na to asi máš šťastie.
keď ti nemajú čo nájsť ale tak sa nie je čoho báť predsa.