Je to téma mojej práce na umenie a kultúru a tak som myslela, že vás poprosím o pomoc a možno aj vytvorím zaujímavé fórum. Takže ak o nejakej kontroverznej, zaujímavej, šokujúcej reklame viete, pridajte ju sem. Pomôžete mne a zároveň sa všetci pobavia
pre mňa dosť kontroverzná reklama bola jedna, ktorá bola zameraná na fajčiarov a ich výhovorky prečo siahajú po cigarete. A tvorca v nej zdôrazňoval, že tie výhovorky sú väčšinou u fajčiarov dosť detinské. A urobil to dosť kontroverzne, keď dal cigarety do rúk malých detí, ktoré zároveň hovoria o tom, prečo si musia zapáliť. Pripájam link
a ešte som si spomenula, že dosť kontroverzné reklamy vyrába spoločnosť United Colors of Benetton ... pozri si veci od nich...tu som našla nejaký link na ich top 10 naj kontroverznejších
vkladať sem každý jeden obrázok by bolo zbytočné...oni toho majú dosť, čo vyvoláva polemiky, diskusie....máš pri nich fakt z čoho vyberať...stačí ich len hodiť do googlu a nájde ti xy obrázkov, dúfam, že poslúži
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
» 9gag.tv/v/3281...
» www.youtube.com/user/BestGayAd...
dačo si určite vyberieš
» top10buzz.com/top-ten-controv...
vkladať sem každý jeden obrázok by bolo zbytočné...oni toho majú dosť, čo vyvoláva polemiky, diskusie....máš pri nich fakt z čoho vyberať...stačí ich len hodiť do googlu a nájde ti xy obrázkov, dúfam, že poslúži