ahojte,chcela by som sa spytat ludi co chodia na konzervatorium ze ako im to tam ide,ci pre nich boli tazke prijimacie skusky a tak..pise aj zo strednych a vysokych skol potrebovala by som vediet vase nazory,strasne ma bavi spev a chodim uz na 2.stupen um
nevem chodim este na zakladku,ale kamoska chodi,teda az dve...ale oni na tanec...a myslim ze talentovky pre nich neboli tazke kedze tancovat vedia...a do skoly sa vzdy tesia... tak asi sa im tam aj paci ..
Na talentovky som šla počas prvého ročníka strednej školy úplne iného zamerania. Bola to len taká skúška, ktorú som spočiatku brala veľmi vážne- texty som sa učila do noci, chystala etudu atď. Po čase som si išla na nervy a prestala som s tým. Texty som vedela, pripomínala som si, že recitovať viem, tak v najhoršom zaimprovizujem a navyše aj tak nestihneme všetko, čo je v pláne.
Prišla som, "zaspievala som," "zahrala" na gitare, zatancovala, porozprávala som sa s komisiou, zarecitovala a bola som prijatá. Koniec. Bodka.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
3 komenty
Prišla som, "zaspievala som," "zahrala" na gitare, zatancovala, porozprávala som sa s komisiou, zarecitovala a bola som prijatá. Koniec. Bodka.