áno raz svetielka od vianočného stromčeka...asi desat sekúnd som sa triasla a potom ma odhodilo ale krásne sa mi dymilo z tych dvoch dier v ruke
A druhy krat som bola dohodnuta z kamosku ze sa stretneme na schodoch..nebola tam ale nejaky ludia taks om si chcela zasvietit lenže tam nebol zapínač tak som strčila prst pekne krasne do elektriky kamos to popisal "prišla, zatriasla sa, odišla"
mňa viac krát, ale nepamätám si už, ale jedno na čo si pamätám, je to, keď som sedela pri zástrčke a mala v ruke sponky, nom a nejako sa mi podarilo tam tie sponky natlačiť, bolo to krásne, zatriaslo to so mnou a vypadli poistky
@lawey jééj ako vidím aj ty si bola veľmi originálne dieťa a to sa ti ako podarilo aby ťa skopali svetielka od stromčeka???
mno ja som dostal tiez 220, som preletel pol izby padol, vlasy som mal uplne genialne ako majster N, postavil som sa a isiel som sa hrat na pc nic sa nedialo proste..
a 22O ma kopla ked som bol malý a som odtrhol kábel na vydeu ktoré bolo zapnuté, a to ta ako že statická ??? tak ta furt každý den a to ako kľučky na dverách, výtahy a iné skurvené veci
@vladenka Vladka ja som nebola, ja som ! ten stromček bol pred rokom na vánoce (páčil sa mi mamin komentár: "Laura tebe šibe?" a mna ti trase elektrika a ten vypínač na schodoch asi rped mesiacom
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
A druhy krat som bola dohodnuta z kamosku ze sa stretneme na schodoch..nebola tam ale nejaky ludia taks om si chcela zasvietit lenže tam nebol zapínač tak som strčila prst pekne krasne do elektriky kamos to popisal "prišla, zatriasla sa, odišla"
tak čakam kedy ma čo strase dalej
@lawey jééj ako vidím aj ty si bola veľmi originálne dieťa a to sa ti ako podarilo aby ťa skopali svetielka od stromčeka???
@mm47 , pen obrázok je krásny, ale ten kopanec by som nechcel schytať....
filip