Tak, ze sa postavis a odrazas dozadu namiesto dopredu pojde to len cvikom. Ked tak mozes sa mierne odrazit rukami od mantinelu a len klzat a potom skusat aj ist. Davaj hlavne pozor aby si sa nezaklonila a nespadla dozadu, ale ani prilis nepredklanala. A najlepsie je naucit sa padat na zadok a stehna
ja keď som sa učila korčulovať do zadu, učili ma to tak, že aby som si robila také "citróniky" viem, znie to zvláštne, no ak to skúsiš nič za to nedáš... zdá sa mi že sa to robí tak že máš pri sebe stehná a pohybuješ lýtkami najskôr od seba potom k sebe, no tak aby si vytvorila oblúčiky (ako pri citróne)
prípadne prekladanie dozadu, kde dávaš jednu nohu za druhu a ide to dozadu úplne samé.. dávaj však pozor, rýchlo naberáš rýchlosť a je horšie brzdiť ked ideš dozadu ako dopredu
neviem či más na mysli korčuľovanie na kolieskových k. alebo na ľade... pre kolieskové sú najlepšie tie rady vyššie (od malých oblúčikov po mierne väčšie, prekladanie atď...)
na ľade ti tu priložím jedno z viacerých, celkom jednoduchých návodov, ktoré si nájdeš veľmi jednoducho
@kawaii ja ta to naucim takze normalne sa trosku rozkorculuj do predu nie moc rychlo a ked bdues trosku rozbehnuta urob otocku o 180 stupnov pojdes do zadu a pohybuj bokmy len a takto trenuj a potom pojdes ako gula
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
prípadne prekladanie dozadu, kde dávaš jednu nohu za druhu a ide to dozadu úplne samé.. dávaj však pozor, rýchlo naberáš rýchlosť a je horšie brzdiť ked ideš dozadu ako dopredu
na ľade ti tu priložím jedno z viacerých, celkom jednoduchých návodov, ktoré si nájdeš veľmi jednoducho