ano,podobne, v tom parlamente dostavaju platy za nic,robia take kraviny..ako aj teraz s tym zakonom chorym.. a aj ja si myslim,ze na korculiach to neplati...no nwm isto...
Neviem kde si prišla na to že zákony vymýšlajú policajti. Fakt máš 5 rokov, tvoje uvažovanie mi tak pripadá.
Tá prilba je na to aby si sa nezabila. Nikoho netrápi že si niečo zlomíš, ide o to aby človek prežil.
Na korčule mať prilbu podla mňa nemusíš, skôr iba tú reflexnú vestu. Nieje to žiadny dopravný prostriedok. A tá vesta, alebo niečo reflexné, to nemáš mať na sebe kôli sebe, ale aby si neohrozila druhých.
čo už aj na korčule?? no to mi je novinka ja ich mám všetkých na háku jakživa som ku korčuliam nepotrebovala chrániče ani nič a to jazdím freestyle už od šiestich rokov ni to ešte tú blbú helmu si trepať na havu....nech si hovorí kto chce a čo chce..politici iba míňajú papiermi
a koho zaujma nasa bezpecnost? sak ked sa zabijem ,,alebo moje decko tak to je moja vec,,jak sa ja chranim,,a aby mi niekto kazal nosit helmu,,,mali potom zakat nosit vc zime hole krize,,teda povinne nosit tielka
AAaaah..nenávidím helmy..či prilby či čo je to..popravde...nenosím ani na bicykel ani na korčule pretože žiadnu nemám...a korčulovat sa viem poriadne takže...ale myslím si že to nie je odveci..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
a kamoska odriekla korculovanie lebo zevraj sa musia nosit helmy a ona nema.. :/
Tá prilba je na to aby si sa nezabila. Nikoho netrápi že si niečo zlomíš, ide o to aby človek prežil.
Na korčule mať prilbu podla mňa nemusíš, skôr iba tú reflexnú vestu. Nieje to žiadny dopravný prostriedok. A tá vesta, alebo niečo reflexné, to nemáš mať na sebe kôli sebe, ale aby si neohrozila druhých.