že je to pičovina a dojebete si tým ksicht, a potom tu zakladáte debilné fóra, a nadávate že sa vám po aknekolore, alebo podobných prípravkoch, príliš leskne ksich a že sú nahovno. nie sú. len ich 80% ľudí nevie používať!!!
a okrem toho to musí vyzerať ako omietka, na celom ksichte pre boha.. mamina si dáva korektor na nos, lebo si chce zakryť póry, zbytočne niečo hovoriť... a vyzerá to zle zle zle zle zle
to nie...určite nie...nie nie nie! raz to urobila jedna známa a vyzerala, no...ako to slušne povedať, ako umelohmotná, nechutná bábika s inou hlavou a iným telom...-.-"
keď už tak, ak mám silný make-up, použijem ho namiesto korektoru...ale naopak, NIKDY
korektor by som odporucila len na kruhy pod ocami a ked mas akne, tak len takymi malymi bodkami ho zakryt. na celu tvar je to hlupost, zhorsi to aj celkovy stav pokozky.
korektor na celú tvár NIE!!! blee...spolužiačka na strednej si dávala aknecolor na celú tvár, na to makeup, púder a neviem čo, no katastrofa, raz sa rozplakala, celé sa to roztieklo, mala biele pásiky po ksichte...fuj fuj fuj....korektor sa nedáva na celú tvár...
tak to je presne ako keď ti niektoré tu z Birdzu nosia aknecolor na celú tvár teraz neviem či používajú ten bielo sivý alebo ten druhý ej kej ej tehla. (teraz už neviem kto všetko to hovoril, pamätám si len @momoglamorous )
a zato, ze v letaciku je napisane ze to je na postihnute miesta, neznamena, ze ma funkciu len korektoru, ale moze sa pouzit aj na celu tvar, ja som s nim uplne spokojna a dokonca kryje este aj dobre kruhy pod ocami
@momoglamorous tak veď ale to si môžem dať potom aj ten hojivý korektor na celú tvár to je o tom istom Okrem toho je dotyku neodolný takže sa úplne stiera a smrdí podľa mňa. Veď však nech si dáva každý na tvár čo chce, ja len reagujem na tému používanie korektoru namiesto make -upu
@mardzi93 nie je, ja mam korektor v takej malej tycinke ako balzam na pery a neviem si ho predstavit na celej tvari, zatial co akne color vyborne kryje aj v kombinacii s pudrom
Korektor slúži na zakrytie drobných nedokonalostí, teda slúži na farebne vyrovnanie drobných nedostatkov a nezrovnalostí pleti. Napríklad kruhy pod očami, akné, jazvy, rozšírené žilky a tak ďalej. Tiež je potrebne vedieť ako korektor používať. Hlavne pri tých mnohých farebných odtieňov a podobne.
A čo sa týka tých make-upov. Pri dnešných moderných make-upov sa už nemusíš obávať upchatých pórov alebo vysušenej pleti. Teda ovšem ak si kúpiš normálny make-up v normálnej drogérii a nie ako rady robili moje spolužiačky, že si kúpili ten najlacnejši u nejakého vietnamca.
Dnešné make-upy už obsahujú viac alebo menej zvlhčujúcich látok, ktoré pleť chránia proti strate vlhkosti a podráždeniu pleti, ktoré spôsobuje znečistený vzduch.
A čo sa týka aknecoloru, pamätám si ako nám v škole oduševnene zdôrazňovali, že je to dobrá vec ale nemala by sa používat stále lebo je to istým spôsobom vlastne liek na pleť alebo proste niečo v tom zmysle....
No ja chápem načo slúži korektor, ale veľmi dlho som mala problém nájsť mejkap, ktorý by bol dosť svetlý, lebo mám až príliš svetlú pokožku. Tak som v zúfalosti siahla po korektore a nemyslím si, že je rozdiel v tom ako to vyzerá na tvári, resp.nikto si to zatiaľ nevšimol a ak to niekedy niekomu poviem, tak povie, že nevidno, že je to korektor. Zaujímalo ma skôr, či je to veľmi "zlé" pre pleť, či škodí oveľa viac ako mejkap, neviem či je až taký veľký rozdiel v zložení alebo je korektor len tiež mejkap, ktorý len lepšie kryje.
A aký korektor používaš? Lebo nie je korektor ako korektor.
A čo sa týka make-upu, teraz som si spomenula,že som mala spolužiačku, dosť bleduľu s problémovou pleťou a keď som ju líčila veľmi pekne jej pleť prekryl make-up od dermacolu Matt control. Najsvetlejší odtieň.Skutočne perfektne sa prispôsobil pokožke takže pleť nepôsobila umelo.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
keď už tak, ak mám silný make-up, použijem ho namiesto korektoru...ale naopak, NIKDY
1.že jej asi nikto nepovedal, ako desne vyzerá a fakt to nemá také super ako si myslí
2. že sa má maľovať keď to už tak veľmi chce na dennom svetle, pod umelým môže aj ten korektor vyzerať fajn.
ale robievaju to aj tak s tym korektorom,a na to puder
a na problematicku plet je najlepsi podla mna a kopu dievcatam moze vyhovovat
Liek sa natiera 1-2 krát denne na postihnuté miesta v tenkej vrstve."
ja ti nič nehovorím,otázka bola o dávaní si korektoru na celú tvár, takže používanie aknecoloru na celý xicht mi pod to spadá.
a zato, ze v letaciku je napisane ze to je na postihnute miesta, neznamena, ze ma funkciu len korektoru, ale moze sa pouzit aj na celu tvar, ja som s nim uplne spokojna a dokonca kryje este aj dobre kruhy pod ocami
smdri? skusala si ho uz niekedy, ked toto tvrdis?
a áno mám ho doma , pretože ho používam LOKÁLNE.
A na tú otázku- áno smrdí.
Korektor slúži na zakrytie drobných nedokonalostí, teda slúži na farebne vyrovnanie drobných nedostatkov a nezrovnalostí pleti. Napríklad kruhy pod očami, akné, jazvy, rozšírené žilky a tak ďalej. Tiež je potrebne vedieť ako korektor používať. Hlavne pri tých mnohých farebných odtieňov a podobne.
A čo sa týka tých make-upov. Pri dnešných moderných make-upov sa už nemusíš obávať upchatých pórov alebo vysušenej pleti. Teda ovšem ak si kúpiš normálny make-up v normálnej drogérii a nie ako rady robili moje spolužiačky, že si kúpili ten najlacnejši u nejakého vietnamca.
Dnešné make-upy už obsahujú viac alebo menej zvlhčujúcich látok, ktoré pleť chránia proti strate vlhkosti a podráždeniu pleti, ktoré spôsobuje znečistený vzduch.
A čo sa týka aknecoloru, pamätám si ako nám v škole oduševnene zdôrazňovali, že je to dobrá vec ale nemala by sa používat stále lebo je to istým spôsobom vlastne liek na pleť alebo proste niečo v tom zmysle....
A čo sa týka make-upu, teraz som si spomenula,že som mala spolužiačku, dosť bleduľu s problémovou pleťou a keď som ju líčila veľmi pekne jej pleť prekryl make-up od dermacolu Matt control. Najsvetlejší odtieň.Skutočne perfektne sa prispôsobil pokožke takže pleť nepôsobila umelo.