Mala som korektor od miss sporty, taký čo aj vysušoval vyrážky a môžem povedať, že aj napriek nízkej ceny som bola spokojná, naozaj aj vyrážky skôr zmizli
Ja mam tusim Loreal, ale nepouzivam ho, lebo to vyzera hrozne. Tak ja neviem ze ci je chyba vo mne, ze ho blbo pouzivam, alebo v com teda. Tie vyrazky su ovela nenapadnejsie bez korektora, ako s nim.
@ d170 no ajj ja si pojjdem kupit aky od miss sporty...inak som mavala od oriflemu abo avonu...a co radcejj pouzivate retaz v lete ???makeup alebo puder ???Ja skor puudeer
A cez leto je asi lepšie používať púder, ale ja nepoužívam väčšinou nič, ked musím, napríklad idem na pohovor, tak si dám penový make-up,lebo kedže v lete sa väčšinou nemaľujem a v zime používam ý make-up, tak by bola škoda kúpiť púder, použiť ho napríklad dvakrát a vyhodiť ho
teraz mám tuším Master Touch od Max Faktoru. ale tak ja to nemám na vyrážky ale na kruhy pod očami...tam je najlepší tekutý. raz som mala z anglicka taký ako keby penový a ten strašne dobre kryl a ani ho nebolo vidno.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
Teraz mám od rimmelu, nič extra, ale v pohode.
A cez leto je asi lepšie používať púder, ale ja nepoužívam väčšinou nič, ked musím, napríklad idem na pohovor, tak si dám penový make-up,lebo kedže v lete sa väčšinou nemaľujem a v zime používam ý make-up, tak by bola škoda kúpiť púder, použiť ho napríklad dvakrát a vyhodiť ho
ako ja korektor moc nepoužívam,ale ke´d už,tak mám jeden taký fajný z oriflamu...