Zaujímalo by ma, odkiaľ vlastne pochádza moja rodina, tato je Borza a je z Perína, čo kedysi, keď sa narodil patrilo Maďarsku...aj rodina pochadza odtiaľ, no dozvedel som sa, že meno ako také je z Rumunska, presnejšie z oblasti Transilvánie....možno sme r
Inak ospravedlňujem sa za moju nevzdelanosť ohľadom tejto problematiky, no zároveň ťa ubezpečujem, že v priebehu raňajších hodín sa k tomu vyjadria aj ľudia zasvätení tejto téme. Príchod odborníkov na rodinu Borzovcov by som očakával okolo ôsmej ráno ...
hej hej, poznal som tvojho pradeda a bol to madarsko rumunsky sadzac uhoriek. takisto bol velky katolik a to ho prinutilo zobrat si tvoju prababku, ktora zaryty ateista. "plati prislovie: protiklady sa pritahuju). a tak kazdu nedelu praded menom ôhnetč chodil do kostola, zatial co prababka täžžžť chodila do krcmy na pivo a poldeci. toto nedelne pitie ju nakoniec dostalu k pomerne velkemu alkoholizmu a ked uz sa to nedalo znasat, ôhnetč ju zastrelil jeho podomacko vyrobenou brokovnicou. potom si jej hlavu zavesil nad krb a pridal jej tam parohy (akoze je to jelen). no a ôhnetč si uz odvtedy nikoho nenasiel a stravil zvyskok zivota sam so svojou bibliou.
dakujem, ludia čakal som niečo normalne od vás....teda neviem čo som mohol čakať...ale aspoň tu mám vzorku mladých, viem čo také vás zaujíma a čo vám behá po rozume...
Čakal som nejakú pomoc, no zatial nič normalne z vas nevyliezlo, uprimne, zasmial som sa dobre, ale o tom to nieje, teda dakujem za vaše príspevky a chodte sa bodnúť!!
no to ti neviem... ja mam korene v okoli Skalice - v bezprostrednej blizkosti centra Velkej Moravy a mama ma korene nad (Pribinovou) Nitrou.. Takže som hrdý na to aké mam korene
Bohuzial...asi ti nebudem vediet v tomto prilis pomoct, neviem kdo su Borzovci, dokonca neviem ani to, kde je Perin...
Ale uz dlho ma nepobavila ziadna diskusia tak, ako tato konkretne prispevky @1@2 a @1 0
Ok, nech sa vyjadrim aj k teme nejaka rodina z Kanady raz mojmu dedkovi poslala siahodlhy prepracovany rodokmen nasej rodiny zo strany otca, totiz aktivne sa tym vraj zaoberali... Nanestasie nikto teraz netusi, kde sa ten rodokmen nachadza a nemame tusim ani kontakt na tu rodinu... Ale tiez by ma to dost zaujimalo
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
Inak ospravedlňujem sa za moju nevzdelanosť ohľadom tejto problematiky, no zároveň ťa ubezpečujem, že v priebehu raňajších hodín sa k tomu vyjadria aj ľudia zasvätení tejto téme. Príchod odborníkov na rodinu Borzovcov by som očakával okolo ôsmej ráno ...
(smrk... smutny pribeh to veru bol)
ja nevladzem dychat.
och :
smiley:
no dobre tak zas nie..asi iba takto
Na posteli je kopaa perín ...
Čakal som nejakú pomoc, no zatial nič normalne z vas nevyliezlo, uprimne, zasmial som sa dobre, ale o tom to nieje, teda dakujem za vaše príspevky a chodte sa bodnúť!!
Život je predsa o hľadaní Borzovcov ...
Ale uz dlho ma nepobavila ziadna diskusia tak, ako tato konkretne prispevky @1 @2 a @1 0
Ok, nech sa vyjadrim aj k teme nejaka rodina z Kanady raz mojmu dedkovi poslala siahodlhy prepracovany rodokmen nasej rodiny zo strany otca, totiz aktivne sa tym vraj zaoberali... Nanestasie nikto teraz netusi, kde sa ten rodokmen nachadza a nemame tusim ani kontakt na tu rodinu... Ale tiez by ma to dost zaujimalo