“People are going to be pissed about this record. That’s made me even more excited about it. I don’t give a flying fuck what people think. We can’t win with Korn fans. Some are so stuck in 1994.”
@depropex bohužiaľ dnes väčšina ľudí vidí dubstep len ako súťaž o najväčší drop, alebo také niečo a väčšina "dubsteperov" ani netuší čo to je.. taká je doba, čo už.
@chevro poviem ti pravdu, nebyť jedneho článku tak nemám ani poňatia aký je origoš dub step. v tejto dobre človek ani nepríde k tomu ako to vlasnt emá znieť :/
@depropex no, to je asi pravda, ja našťastie som sa k dubstepu dostal pár rokov dozadu cez ľudí čo tu v ba hrávajú a podobne, ale ináč by som zrejme tiež mal pocit že Skrillex je proste ten pravý dubstep.
@chevro vieščo ja som ani nemal nikdy taký pocit. skôr mi skrilex prišiel ako sračkovitý komerciál, a pozdával sa mi skôr mt eden, ten sa mi stále ako tak pozdáva ale len pár songami a aj tie už mám prepočúvané. Každopádne ani eden nieje čistý dub step, skôr nejaká verzia. Aj keď, ten štýl tých songov ktoré sa mi páčia, sa mi osobne pozdáva a je mi celkom príemný. Aj tak je to vec vkusu, niekto má skrilexa rád a takým ludom prajem ich radsoť, len by mali vedieť že to nieje dub step
@depropex no, to je to, ja napríklad mám od neho niektoré veci rád.. ale nie moc, trošku kvantitou to už preháňa a je to stále a stále to isté mám pocit.. ale fajn ako, niektoré veci mám rád, na čele s tým klipom na Equinox, ten je super. Ale nikdy som ho nepovažoval za dubstep
ved toto že kvantita skôr než kvalita. a tiež skôr súhlasím že sú také trošku na jedno kopyto, aj keď niektoré vyčnievaju ale teraz či či to nemylim s niekym... napriklad song joker poznáš ? mňa to celkom oslovilo
samozrejme, ja hoci tie songy niektore môžem, do dub stepu by som ich určite neradil neviem to ale sám zaradiť, malo by to byť už brané ako osobitný žáner.
@depropex nie nie, to s kvantitou a tým že sa mi páči ten klip som myslel na Skrillexa, ale platí to podľa mňa aj na Edena a mnohých iných. Hm, ten track teraz neviem či poznám, ale pravdepodobne hej, len podľa názvu mi to nič teraz nevraví.
No, alebo napríklad na Pohode bol tento rok ako veľké "dubstepové" meno Rusko. Ako nič v zlom, mne sa páčil, ale to bola poväčšine nejaká diskotéka a nie dubstep.
Neviem či si videl ten spomínaný klip Skrillexov, tak ten sa mi páčil, dám ti ho sem, ak si nevidel, tak si ho pusti:
je to taký zvláštny song, tu ho máš ak by si nevedel, ked už sis is dal tu pracu mne dať sem video
hej ono dneska hocikto povie že je dubstep lebo je to atraktívne, že ooo dubstep ....
hneď mi to bolo povedomé ale nevedel som si spomenúť. až ke nastala scena ako s nim začala tá malá zametať, som si spomenul. jasné, videl som to a like, fajn je to aj s klipom
@depropex och, som v práci a mám tu bloknutý youtube, tak to musí počkať ten track, doma kuknem
no, pamätám si, že asi tak 5 rokov dozadu, vlastne aj viac, začali bývať v BA v bývalom Azyle a neskôr v Subclube "indie" akcie. zo začiatku to bolo super, hralo sa tam fakt indie, chodila tam vymedzená skupina ľudí, čo to fakt počúvala a tak.. potom sa z toho stala masovka, chodili tam samé 15tky s károvanými košieľkami ako cez kopirák a začal sa tam hrať viac pop ako práve indie. rovnako to je teraz s dubstepom, už málo akcii je viac o dubstepe ako o skrillexovi.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
“People are going to be pissed about this record. That’s made me even more excited about it. I don’t give a flying fuck what people think. We can’t win with Korn fans. Some are so stuck in 1994.”
Ja hovorim, FUCK YEAH, it's NARCISSISTIC
ved toto že kvantita skôr než kvalita. a tiež skôr súhlasím že sú také trošku na jedno kopyto, aj keď niektoré vyčnievaju ale teraz či či to nemylim s niekym... napriklad song joker poznáš ? mňa to celkom oslovilo
samozrejme, ja hoci tie songy niektore môžem, do dub stepu by som ich určite neradil neviem to ale sám zaradiť, malo by to byť už brané ako osobitný žáner.
No, alebo napríklad na Pohode bol tento rok ako veľké "dubstepové" meno Rusko. Ako nič v zlom, mne sa páčil, ale to bola poväčšine nejaká diskotéka a nie dubstep.
Neviem či si videl ten spomínaný klip Skrillexov, tak ten sa mi páčil, dám ti ho sem, ak si nevidel, tak si ho pusti:
je to taký zvláštny song, tu ho máš ak by si nevedel, ked už sis is dal tu pracu mne dať sem video
hej ono dneska hocikto povie že je dubstep lebo je to atraktívne, že ooo dubstep ....
hneď mi to bolo povedomé ale nevedel som si spomenúť. až ke nastala scena ako s nim začala tá malá zametať, som si spomenul. jasné, videl som to a like, fajn je to aj s klipom
no, pamätám si, že asi tak 5 rokov dozadu, vlastne aj viac, začali bývať v BA v bývalom Azyle a neskôr v Subclube "indie" akcie. zo začiatku to bolo super, hralo sa tam fakt indie, chodila tam vymedzená skupina ľudí, čo to fakt počúvala a tak.. potom sa z toho stala masovka, chodili tam samé 15tky s károvanými košieľkami ako cez kopirák a začal sa tam hrať viac pop ako práve indie. rovnako to je teraz s dubstepom, už málo akcii je viac o dubstepe ako o skrillexovi.