Pre mňa je to nu metalová ikona.Jonatan má úžasnú farbu hlasu,v ich tvorbe mám niekoľko obľúbených skladieb.Avšak počúvam ich sporadicky,keďže nu metal až tak nemusím.Ale ich skladby majú myšlienku.
A toto je moja najobľúbenejšia.Západnej civilizácii to riadne vytmavili.
KoRn je pecka no posledne dva albumy neprekonali ich zaciatocnu tvorbu...old schoolove pesnicky su uplne skvele a nezabudnem na koncert v roku 2007, ktory sa konal na Slovensku.
Pridavam sa k vam Jonathan je fakt umelec, evolution je jedna z najuzasnejsich piesni a klip je najlepsi zo vsetkych aa courtneylovegrunge: to bude tým ze je to nu metal dakujem za názory aa dufam ze nieco este pribudne
pfuu no Korn! Myslím si ,že o tom aká je ich hudba dokonalá a aký je Johnathan úžasný umelec by sa dalo popísať toho ešte veľa!
Vo mne ich hudba vyvoláva nesmierný pokoj a vášeň. Pri ich hudbe len popíjam a vychutnávam, tú hudbu a ten jeho dokonale ,,prehúlený,, hlas !
pocity na nezaplatenie. Podobne ako pri ďalšej nu -metalovej skupine deftones. Ak niekto nepozná a rád si vypočuje niečo nové tak odporúčam song (Change)
tak jasné ,že to je podobné veď ten istý štýl . Korn sa osobne aj mne viac páči ako deftones ale pesnička change tá vyvolavá také pocity ,že pfú nemenila by som !
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
A toto je moja najobľúbenejšia.Západnej civilizácii to riadne vytmavili.
... moja oblubena ...
Vo mne ich hudba vyvoláva nesmierný pokoj a vášeň. Pri ich hudbe len popíjam a vychutnávam, tú hudbu a ten jeho dokonale ,,prehúlený,, hlas !
pocity na nezaplatenie. Podobne ako pri ďalšej nu -metalovej skupine deftones. Ak niekto nepozná a rád si vypočuje niečo nové tak odporúčam song (Change)