Mam zatial jednu a este mi idu robit tri, nebolelo ma to absolutne ani brusenie ani nasadzanie a to som na zuby citliva, stala ma 350€ ale aj s plastikou kosti ktora bola treba, zije sa s tym tak isto ako s normalnym zubom, netusim ze ju mam
a vyrovnat sa s tym ze v mladom veku mi treba 4 korunky sa da tak ze je to pojebana korunka, nemam rakovinu, lepru, neprisla som o zrak ani mi rodinu neodvliekli do pracovneho tabora, na svete sa deju take tragedie ze par koruniek ma nerozhodi, aj ked sampanske som si od radosti nebuchla
keby to nebolo take bolestivé dlhodobo a nákladné vymenit cely chrup tak to najradsej by som si urobil už dávno....mal by som svaty pokoj od bolesti zubov a ešte aj krásne ...takto furt bolia,kazia sa a darmo si ich umyvam 2-3x denne
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
4 komenty
a vyrovnat sa s tym ze v mladom veku mi treba 4 korunky sa da tak ze je to pojebana korunka, nemam rakovinu, lepru, neprisla som o zrak ani mi rodinu neodvliekli do pracovneho tabora, na svete sa deju take tragedie ze par koruniek ma nerozhodi, aj ked sampanske som si od radosti nebuchla
nebude to bolieť, resp záleží od zubára a hrozne sa teším, už nech je 11.júla