Ani neviem, lebo som už dlho nikde nebola. A fakt veľmi ma serú tie lístky na bus, že budú iba 15min neprestupné a potom až 60. To je choré, ja chodím jednu zastávku z jedného brehu Dunaja na druhý a to mám kupovať lístok na 15min?! Už 10 bolo na to veľa! A Keby som chcela prestúpiť na elinu, tak je mi to na hovno. Keby boli aspoň, že 5 neprestupné, tak to beriem, ale 15 neprestupné?! To sú totálni magori, čo to vymysleli!
Ja mám ešte veľa, niekoľko tisíc ale eurá nemám žiadne.
Akurát neviem, či ich mám míňať ale radšej platiť kreditkou a tie peniaze si ísť zameniť do banky na eurá.
Lebo nechcem mať v peňaženke aj eurá aj koruny, to potom bude dlho trvať, kým nájdem niečo, čím budem platiť, ked to bude zmiešané.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
41 komentov
Dnes, 1.1 keď mi vyhodilo lístok s 0,27 mi musel šofér pripomenúť, že už je euro
Akurát neviem, či ich mám míňať ale radšej platiť kreditkou a tie peniaze si ísť zameniť do banky na eurá.
Lebo nechcem mať v peňaženke aj eurá aj koruny, to potom bude dlho trvať, kým nájdem niečo, čím budem platiť, ked to bude zmiešané.