Ahoj, Strážim korytnačku dnes mi ju donieli mala som ju na ruke (iba za pancier) a nwm či žije alebo spí xDDDD nikdy som korytnačku nemala ... dala som ju dovody ani z nohami nepohla nic nevnima dala som ju do vody tak nic neplava tak nwm spi alebo umrela
no je to mini korytnačka takže asi nie až tak ale Ďakujem sestrina kamoška mala korytnačku a hovorila že ju mám poštekliť na nohe tak som pošteklila ruku zdá sa mi to hnusné nezvykla som si mam ju asi hodinu a pohla zo zadnou a spi dalej a rybky čističe sa boja svetla ja asi svietiť nemôžem stolné svetlo
@3 len ju nedávaj do akvária kde nemáš nejakú vyvýšeninu ako oni si ľubia zaplávať ale ak je taká maličká tak neviem či nahodou nezdochne na únavu alebo čo
My sme mali korytnačku ale furt špinila vodu a už ma to tak sralo že sme ju darovali bo to sa nedalo vydržať.. ani sme nemali nijaké svetlo na ohrievanie vody ta seginica bola v trošku chladnejšej vode čiže bola jak spomalená boh vie či neprechladla aj
Musí mať miesto kde nie je voda, ja som moju mávala bežne v chladnejšej vode bez svetla a mala som ju 20 rokov, ale je čudné že sa nehýbe, teda možno len mne lebo moja bola taká besná, furt plávala, škrabala akvárko, skákala do vody
kittan mala polovicu akvária... dala som jej po takú bielu čiarku tam mala asi zvyčajne vodu a má taký oceánik na magnet a tam furt je ja som zvyknutá na beh šepot chrustanie ... (mám morča) a toto nič nerobí ja ju ráno dám do vody aby sa najedla aj večer ju dám nech si popláve ale ona pláva možno 3 minúty potom stále na oceán -.-" nudné zviera no :/ ´Dakujem aj chces mohla by som ti možno poslať fotku ...
megu má oceán... tak vieš ona boa vždy medzi dvomi skrinkami a teraz vidí dalej tak je asi vystresovaná ... len ma desí že furt je na tom útese jedna noha von hlava skoro vo vnútri a ani sa nepohne asi každé 3 hodiny sa jej dot knem panciera či žije taktiež diky ...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
My sme mali korytnačku ale furt špinila vodu a už ma to tak sralo že sme ju darovali bo to sa nedalo vydržať.. ani sme nemali nijaké svetlo na ohrievanie vody ta seginica bola v trošku chladnejšej vode čiže bola jak spomalená boh vie či neprechladla aj