existuje v ba obchod v ktorom predavaju korzety? alebo ste videli nejake v obycajnych obchodoch predavat? jedno ci latkove alebo pevne ci nieco co sa na korzet len podoba..budem rada za hociaky nikde nic neviem najst
korzety, ak máš na mysli skutočné korzety a nie len korzetovité zvršky (na tie sú najlepšie sekáče, vážne), tak tam je to najlepšie na mieru, nie konfekcia. Lebo.
No, ja odporúčam » www.corsets-uk.com/... máš tam veľký výber korzetov s plastovými, oceľovými a špirálovými kosticami. Občas sa dá natrafiť aj na skvelú zľavu (keďže to nie je lacná záležitosť). Objednala som si tam korzet pred troma dňami btw.
@assasins@nathalicatko objednavaniu cez net som sa chcela vyhnut prave preto ze by som si ho rada skusila, no uvidim, ak nic nenajdem tak skusim z jedneho z e-shopov
@ambrette Ja nakupujem asi už iba cez net a zatial som nemal problém vždy prišla moja veľkosť. Plus nákup cez net ma mnoho výhod napríklad : Lacnejšie ceny a väčší výber
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
» www.sexy-pradlo.sk/korzety...
btw: tuším som nejaké videla v H&M
@lenkaska1 dakujem, pozriem sa
@delica aky?