Tak čo ma nasralo : Čítala som na jednej stránke, že ženy čo podstupujú extrémne sťahovanie korzetov (viac než 5cm v pase) sú väčšinou ženy masochisticky založené.
wtf?
Tak sa vás pýtam, čo si myslíte o tom? Myslíte si, že t
viac ako 5cm je odkedy extrémne? veď toľko spraví aj ten "korzet" v spoločenských šatách
extrémne je od 10-12cm, ak sa nemýlim
a... nakoľko už onedlho budem mať (snáď) jeden so stiahnutím 8cm, tvrdím, že nemám pocit, že by som bola nejak masochisticky založená, len chcem mať aspoň nejaké krivky
a spávajú v tom fakt len tie extrémne, ako tá teta, čo má obvod pásu okolo 40cm a kvôli tomu vyoperovaných pár rebier, na bežné stiahnutie si nemyslím, že ej to treba
@mielikki tak ja som čítala, že za extrémne sa považuje viac ako 2cm (na čom som sa strašne smiala )ale tak,napísala som 5, aj keď je pravda, že to nie je extrém
@luc.ka netvrdím, že mne sa pánske páčia, ale ony v histórií naozaj existovali a mali ale úplne iný tvar a podobne, ako dámske, takže u historických nadšencov by som to chápala
nemám rada korzety sú ako topánky na opätkoch, nepohodlné...v jednom žena nemôže chodiť a v druhom dýchať....a ešte ked si predstavím že by som mala na sebe obe brr :/
coo? ja som nepocula o nikom v mojom okoli, nemam ziadne zname ani nikoho, kto by to robil.. korzety sa mi pacia, na satach, aj tie "spodnopradlove"... ale nie z dovodu stiahnut sa... proste sa mi iba pacia
aj som nad tým rozmýšľala ale konkrétne ma odradilo to, že sa to musí väčšinou objenávať z netu a ja nie som fanúšik takéhoto nákupu. radšej si všetko vyskúšam. @mielikki ty ho ideš objednávať z netu? a môžem poprosiť aj stránku?
@mielikki to by som si asi nedokázala zaplatiť ja mám hlavne problém v tom že sa absolútne nevyznám a s mojimi vedomosťami by som cez internet kúpila akurát nejakú blbosť...
@fairylady skús na ebayi (často tam máš tabuľky ku konkrétnym korzetom) alebo, ja som objednávala z www.true-empress.sk a tam je možnosť (v BA) sa stretnúť a vyskúšať a robí to na mieru a je strašne veľa stránok,kde sa dajú korzety objednať (a v BA sú aj obchody s korzetmi kde si ich v kľude môžeš vyskúšať a tuším aj k tej hornej stránke má ešte stále v BA aj normálnu predajňu )
@vampiresister666 diki určite pozrem len vieš... na internete teraz volajú korzet takmer všetko aj to, čo je nesťahovacie a len ako sexi prádlo... ale práve si o tom hladám nejaké informácie kedže si ma už takto navnadila :3
Zatiaľ som ho mala len tri krát krát na sebe (vonku je zima a dávať na to sveter nechcem) a už na druhý krát som stiahla 7-8 cm. Plánujem dať tých 10cm najbližšie (ja viem, že nie je dobré sťahovať tak rýchlo...ale čo už) a už snáď nie potom viac.
Už posledne som dostala od kamarátiek vyhubované, že je to veľa a že som chorá lol (kamaráti sa nesťažovali)
A áno, bolí to, nie je to bohvieako pohodlné ale je to krásne. Robím to (resp. budem robiť, tie tri razy sa nedajú rátať) pre úzky pás, lebo nič nie je ženskejšie. A okrem pásu to aj krásne zvýrazní boky
Čo sa týka masochistických sklonov, nuž, mám tie...tak neviem
No a pravidelne navštevujem stránku corsets-uk.com kde sú tie korzety cenovo dostupné a aj poštovné je v pohode, čakajúc kedy bude korzet, aký chcem najbližšie v zľave (COTD - corset of the day - 50-75% zľavy).
A určite by som v tom nespala O.ô a na chlapoch sa mi nepáči, je to čisto ženská záležistosť.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
39 komentov
extrémne je od 10-12cm, ak sa nemýlim
a... nakoľko už onedlho budem mať (snáď) jeden so stiahnutím 8cm, tvrdím, že nemám pocit, že by som bola nejak masochisticky založená, len chcem mať aspoň nejaké krivky
a spávajú v tom fakt len tie extrémne, ako tá teta, čo má obvod pásu okolo 40cm a kvôli tomu vyoperovaných pár rebier, na bežné stiahnutie si nemyslím, že ej to treba
(a pánske korzety nie, to je desné
keď budeš mať 8cm tak chcem fotku!
aj výrazným výdychom spravím 8!
ale samozrejme, keď bude (a snáď mi bude dobrý a vydržím v ňom), tak sa tým budem chcieť chváliť
ono je to síce na fotke celkom pekné, ale nikdy by som sa nepoddávala dobrovoľne takému utrpeniu. takže, hej, sú to masochistky.
na ukážku napr.
» riwaa-nerona.com/category/korzet...
@agrobrat nie, naozaj sú korzety pre pánov
@luc.ka koľko si mala asi cm stiahnutých v tých šatách ?
no tak na niektoré pivné pupky... by sa možno aj patrilo
čo ja viem? musela som to mať stiahnuté ta, aby som ho cestou po stuhu nestratila xD
teda presne ako presne, merala som sa sama, tak toho sa bojím asi najviac
@agrobat
a miery som už poslielala... ale merala som to niekoľkokrát a pekne počítala priemer, tak snáď
(ale ak chceš kontakt, nie je problém
ale práve, že keď si nechávaš šiť, tak na tej stránke je väčšina potrebných informácií a prípadne sa ešte môžeš popýtať na nejasnosti
(čo u tých, čo nie sú na mieru, nebýva)
Už posledne som dostala od kamarátiek vyhubované, že je to veľa a že som chorá lol (kamaráti sa nesťažovali)
A áno, bolí to, nie je to bohvieako pohodlné ale je to krásne. Robím to (resp. budem robiť, tie tri razy sa nedajú rátať) pre úzky pás, lebo nič nie je ženskejšie. A okrem pásu to aj krásne zvýrazní boky
Čo sa týka masochistických sklonov, nuž, mám tie...tak neviem
No a pravidelne navštevujem stránku corsets-uk.com kde sú tie korzety cenovo dostupné a aj poštovné je v pohode, čakajúc kedy bude korzet, aký chcem najbližšie v zľave (COTD - corset of the day - 50-75% zľavy).
A určite by som v tom nespala O.ô a na chlapoch sa mi nepáči, je to čisto ženská záležistosť.
a raz ich budem mať strašne veľa...
btw mam jedne mala som ho na sebe presne 0 krat a stahovanie sa do toho sa mi nezda moc normalne zena ma mat normalne krivky aj bez stahovania si pasu