Čaute ako sa vám býva v Košiciach, na okraji Košíc, alebo v najbližších dedinách? Dosť reálne budem asi s priateľom časom bývať v Košiciach alebo okolí, tak ma zaujímajú skúsenosti a čo hovoríte na ktorú časť alebo dedinu výhody a nevýhody dík
Dobre som uz dost otravna s tymto a ja by som si asi vybrala na byvanie KVP, lebo som tam prezila ranu pubertu a je tam blizko do mesta aj mimo mesta a vobec. Pripadne Terasu, ale k tej nemam vztah.
Ale sidliska su skarede no
Ja byvam na Jazere a som spokojna vyrastala som v baske co je kosice okolie a tiez som tam bola spokojna nieje to daleko od mesta a celkovo si tiez myslim ze kosice su top !!
ja som z tej istej dediny čo @simkkka a ako nemám žiadne výhrady, až na tú "úžasnú" dostupnosť do mesta a hlavne cez víkendy a posledný bus permanentne 20:15 z KVP
@zelinka ten bol fajn chodil o nejak 11:20 a to sice na piatok je nic ale ked ides len tak do mesta tak to je fajn lebo ako vraciat sa o 8:15 a keby aspon isiel z mesta ale uz ist dobre ze ne o 7 kym sa dotrepes tam na to kvp je jedna tragikomedia
@simkkka škoda, že na jazere sú drahé pozemky to sme už pozerali alebo tu Basku ešte kukneme @narazuvzdorna tu terasu veľa ľudí spomína, tam sa asi pôjdeme pozrieť že ako to tam vyzerá @alex458 a ktorá časť je taká rodinná a pekná? to by sme práve s priateľom chceli také niečo ak to je tajné, tak TS kľudne pekne prosím
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
Dobre som uz dost otravna s tymto a ja by som si asi vybrala na byvanie KVP, lebo som tam prezila ranu pubertu a je tam blizko do mesta aj mimo mesta a vobec. Pripadne Terasu, ale k tej nemam vztah.
Ale sidliska su skarede no
Ale dzedzina dost, mentalita priserna
a @1 , ke rulez, kvp rulez!
@narazuvzdorna tu terasu veľa ľudí spomína, tam sa asi pôjdeme pozrieť že ako to tam vyzerá
@alex458 a ktorá časť je taká rodinná a pekná? to by sme práve s priateľom chceli také niečo ak to je tajné, tak TS kľudne pekne prosím