@bress nespochybňujem tvoje slová, ale viac by sa mi hodila parťáčka,kedže fitko a stroje sú pre mňa španielska dedina,kedže som doteraz uprednostňovala úplne iný druh cvičenia...a hodil by sa mi niekto , s kým by som si osvojila "ako nato" ..a pokiaľ takého nenájdem,budem musieť si zobrať osobného trénera a pokiaľ sa stretnú baby ,ktoré chcú cvičiť,myslím,že sa budú venovať cvičeniu a popritom im budú behať jazykmi Všetko je to o prístupe...
@harper ja som nebral ale ked som bol mladsi mohol som no chodim do selvo ale kedysi som dlho chodil do inpulsu cez 2 roky ale maju tam dost malo zavazia a vadi im zhadzovanie vah tak som zmenil
@nobile@harper akože nič v zlom, ale myslel som to úplne normálne že či sa tam také slovo používa, lebo tu keď ho niekto použije tak sa naňho kuká trošku divne... tak si nedomýšľajte pičoviny.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
...Mne je tiez zle z toho, ako teplo "vypravate"...
(...pici, nechapem preco si ventilujem hnev na kokotoch virtualnych z netu, fuck...)
@chevro tiež sa 2x nevyžívam v tom vašom prízvuku...
Kamos ma tam fitko, aj pobocku...
@chevro... Sory inak... Dnes som proste mimo :/
Za hlasne dychanie by som kohokolvek hodil pod kolajnice...