Prave vtedy som bol v kine akurat ked som vysiel tak sme vyhrali. Konecne po 10 rokoch a Skalica podla mna lepsia nebola, podla mna keby nemali palfyho neboli mi mozno ani v play off...
gratulacia do kosic. kosice vyhrali tento rok zasluzene. ved zakladnu cast, a aj nadstavbu vyhraly z prehladom. tento rok boly kosice proste lepsie. kosicania pridte v utorok oslavit titul na hlavnu mozna pridem aj ja pozriet
ps. a nechapem co sa stale vsade spomina, ze ke cakali na titlu 10 rokou. ked kazdi rok pocas tych 10 mali nejake ciele, ktore vzdy splnily!!! a v nich bolo vecsinou umiestnenie do 4 miesta, pripadne ucast vo finale. aj ked tento rok maly jasny ciel-titul.
skalica bez ziga by nebola ani v prvej lige.. tak co riesite? 3 z piatich najazdov isiel zigo.. (nedal ani jeden , to hadam svedci o niecom.. nepopieram ze je to najlepsi hrac v lige ale kosice su tento rok najlepsie muzstvo.
ani mi to nepripominajte .. ako ma Zigmunf sklamal z 3 najazdoch nedat ani jeden?? hmm
ale inac by som mala asi drzat kosiciam lebo som z presove .. ale ja im vobec neprajem ale gratulujem im .. a neviem preco ale skalica je pre mna sympatickejsia
@35 ano je aj dobra bez ziga ale nie natolko aby sa dostala do finale, bez ziga by sa tam urcite nedostala, takisto by vo finale nevyhrali 2 zapasy, kedze velka cast dolezitych akcii bud je on na prihravke alebo da prave on gol...
akurat, ked bol hokej a kosice hrali so skalicou, tak sme boli von.. chalani si schvalne vybrali miesto, kde premietaju s telky na stenu... to bolo uzasna polhodina, ked sa kamarat pozeral cezomna na stenu myslela som, ze ma porazi ale co uz.. prezili sme haha
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
42 komentov
ja sa v tom totiž absolútne nevyznám takže je mi to dosť jedno
ps. a nechapem co sa stale vsade spomina, ze ke cakali na titlu 10 rokou. ked kazdi rok pocas tych 10 mali nejake ciele, ktore vzdy splnily!!! a v nich bolo vecsinou umiestnenie do 4 miesta, pripadne ucast vo finale. aj ked tento rok maly jasny ciel-titul.
...a @hwoarang ty tu nemudruj
ale inac by som mala asi drzat kosiciam lebo som z presove .. ale ja im vobec neprajem ale gratulujem im .. a neviem preco ale skalica je pre mna sympatickejsia
cest porazenym
@35 ano je aj dobra bez ziga ale nie natolko aby sa dostala do finale, bez ziga by sa tam urcite nedostala, takisto by vo finale nevyhrali 2 zapasy, kedze velka cast dolezitych akcii bud je on na prihravke alebo da prave on gol...
a zase sa tu prijebani blavaci vyjadruju. no jebat celu blavu. ved je to traps hlavne mesto.