deti, 11.00 hod (čas sa môže prípadne upraviť) pri lokomotíve. vezmite si poživeň, PLAFKY, má byť teplo (a budú z toho skvelé bulvárne akty), vod(k)u a dobrú náladu.
s citrojkaahou taky, ona totiž spraví šalát a také niečo si nenecháme újsť
zipčy, posielaj čo chceš ale len privilegovaným vieš pekným, inteligentným (ale baby nech nesú krajšie ako my a chlapi nech sú ochotní nám nosiť ťažké vaky
ja som na bankove za 50 minút pešky z domu, aj s ťažkým vakom mám za sebou pár kilometrov z tohto týždňa, takže stačí, že budú vedieť založiť len oheň a samorzejme hľadať drevo
chifi, veď to je v pohode, keď máš povinnosti, aj v septembri sa môžeme strenúť, alebo v novembri...aj ja inak asi budem mať za chvíľu povinnosti, ponuky mám dve, tak....nívej, už tu nebudem veľmi dlho vysedávať asi jak doteraz ...viem, že ti budem chýbať...ach, tá láska
presne tak, i ja idem, treba spať, poprípade môžete napísať nám, zipporah, neway, tajnú správu, ak máte otázky, chif, to preto, že je to haluz a nemáme čo doma robiť
dôvod neprísť sa vžddy nájde, ale vec sa má tak, napríklad cétriaha u endokrinologičky nebudeš ani dve hodiny, ak si objednaná, ak ešte že ideš na krv, tak ťa vezmú aj hneď, my na opekačke nebudeme dve hodiny ale snáď aj pol dňa, nie? takže ak nasadneš na 14, nie je problém, prezvoníš niekomu, kto bude ochotný dať číslo sem , a príde ťa niekto vyzdvihnúť, je to aj tak posledná zastávka, nezablúdiš ani, a to vlastne platí pre všetkých, ja tiež mám nejaké veci vždy, a viem, že je to absurdné pre mladých skĺbiť 5 vecí za jeden deň , ale dá sa t
a este daco necakajte ze budem kecat a huba sa mi nezavrie hej DD ked budete chciet aby som vobec daco povedal ta to muse domnsa sprtat DD aby som zacal chapete bo ja ne... a DD a este daco ... ja vstavam o 10 ta ked nepridem ta sa necudujte a ked pridem ta zrejme este budem na kolenach spat... preplesk pomoze xD
boooože, mňa asi chytí sračka, tak hrozne ma to mrzí, ale neviem, či stojím za to, aby sa to presunulo o deň neskôr, mám chuť si zahrešiť, aj hreším, ale nie tu
pawlo príde, lebo mi písal, a teraaz už aj tak musí, nemá na výber, sa poznáte neway and pawlo, musíte to uviesť sami, veď to zvládnete, nejakí skauti predsa ste, buhuuuhuuuuuuu, som to posrala, samé hovno teraz vidím
bude to riadny debakel teraz, keď to posunieme...musíme to akosi opraviť, rozposlať info pawlovi, ja ešte hentým dvom, ani neviem, kto to už bol , nejaký benny, no môžme tak , ale vieš, jak sa cítim teraz, vieš, však? ešte sem to radšej nenapíšem...
dobre, tak už aj refreshujem, trochu už tu paniku robím , takže ja idem napísať bressovi, beennymu, a nejakej jeho kamoške, čo som im ráno písala , potom daj vedieť, jak ostatní, a šifra bude rada teraz
no, kileršadou nemôže, pawlo pôjde, visí mu pod krkom vyhrážka inak júj decká vidíte ako nám to ide
čifla ty už prosím ťa zalez pod posteľ a začni sa chystať, nieže ti zase ro toho čosi vlezie, zipčy ty detto! a nieže zajtra budeš excelovať na brigáde a zavolajú ťa aj na štvrtok
tikk som hroozne precitilivelá, toto mi nerob, budem mať škaredé svedomie :´( však príd ty tu, volám ťa takto verejne v nádeji že ma pred zrakmi všetkých neodmietneš
opakujem kazdemu DD 20mozem 21 nemozem bo mam stretko s jednou holkou z netu... a je na dovolenke neviem sa snou spojit!!! mame sa stretnut 21 ale ties neviem ci dovtedy dojde DD neviem.... skratka somnou neratajte a basta alebo popripade mi presne povecte kde vas najdem a v jake hodiny a ked dojdem ta dojdem
AAAAA, :d:d:d:d:d, ja skapem, zmenilo mi to život, a poriadne, asi zošaliem , ale fakt, teraz mám ešte radšej birdz, nívej, všetkých, ste úžasní, až si dakto pomyslí teraz, že "len sa z toho neposer" , červenám sa, horí mi ksicht, áá, zbohom, tri bodky
tikalalok, však ja sa ťa bojím, si vravel, že si medúz, a však nesusedí galanta s okresom nitra? dakde tam, neviem kde presne, poď do nitri budúci týždeň a bude nám hej, ja sa tam chystám a chystám stretnúť pár ľudí
killershow, ahááá, dobre, tak teda ak ti to nevyjde, tak príď, my tam budeme od jedenástej do určite aspoň štvrtej, hoci sa teraz rhlím, bo ja by bola aj do deviatje večera
nie, nie, zase ťa nechceme nútiť, nech to tak nevyzerá sa potešíme, ak prídeš
inak možno pôjdem, nieže možno,nurčite pokiaľ lístok bude lacný, čo by mal, do blavy na jeden deň, to už bude fakt poprdeli, všetkých možných postretávam, zaujímavé leto, som ho úplne inak plánovala, a nakoniec toto
tak, ale dik, inak nííívej, si to budem pamätať, teraz možno tak oficiálne môžem dodať niečo na seba, aby ste sa mohli ešte trochu rehliť zo mňa ...také situácie ako táto sa mi už stávali kedysi, tak napríklad vám poviem o jednej, keď som nastupovala na strednú, tak som sa hneď v prvý deň okamžite skamošila s jednou, ktorá je tu aj na birdzi , má nick iona, týmto ju pozdravujem, no a dohodli sme sa, že sa stretneme pri mescu, sescu, si domyslite, aby som tu nerobila reklamu, a ako vieme, sú dve mesca, sesca,...a tak, ešte naivné , bez mobilov, jedna stála pri hypermescu, a jedna pri starom mescu.,.viete si predstaviť tie pocity??? nepoznali sme sa, tešili sme sa, plné nádeje, že bude super, si kupovať spoločne tušky, peračníky, zošitky...ajaj bol to trapas
@95 mensie nedostatky anglictiny odpustene DD vrach je assassin a killer je zabijak killershadow prekladaj takto zabijacky tien tento nick mam z Airsoftu pretoze som sniper (alebo camper)
to bol volny preklad nevadi ze zly ale ked killer je zabijak to je predsa synonimum k slovu vrah nie? takze to mozem prelozit aj ako zabijak tiena a nie zabijacky tien teda vrah tienu.. divne dost
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
105 komentov
5 a 11 a nemozem ich vziat tie su take hyperaktivne ze by naprv do ohna jedno skocilo a druhe by zatial raznom oci kazdemu vypichlo
ale rande je poobede az o piatej o stvrtej totiz deti vraciam
chiffi, ta ja asi skapem
tiktak, no škoda škoda ale nebolo by to nebezpečné pre nás? ešte nechcem byť kameňom
nívej, ešte tak môžeme urobiť, že poposielame tajné správy všetkým Košičanom, čo poznáme, pohľadáme aj
a ziporah ja viem nabuduci rok budem hadam stihat a ak budem mat na vianoce volno tak vas vsetkych niekam poozvem
cétriaha: veď si nemusíš dať kolbásu práve, donesiem ti zeler a si môžeš opiecť, počula som, že je tak dobrý asi skúsim osobne nevymýšľaj a príď
s pawlom rátame na 110%.
s citrojkaahou taky, ona totiž spraví šalát a také niečo si nenecháme újsť
zipčy, posielaj čo chceš ale len privilegovaným vieš pekným, inteligentným (ale baby nech nesú krajšie ako my a chlapi nech sú ochotní nám nosiť ťažké vaky
vidíš zipčy to ma nenapadlo ten oheň takže, POTREBUJEME CHLAPA ČO VIE ZALOŽIT OHEŇ!!!
sí ju lejtr čildrn
neviem plávať(áno zasmejme sa)
v plavkách som blo trikrát
Nálada?
tá by aj bola,a ešte aj bude s vodkou
ale košice?
to rovno tatry :d
zastávka sa volá Havlíčková, a idú tam zo stanice električka č. 2, z terasy č. 9, z Juhu č. 4
autobus č. 14, ale neviem, či zo stanice ide:/ (už 29 zrušili)
dôvod neprísť sa vžddy nájde, ale vec sa má tak, napríklad cétriaha u endokrinologičky nebudeš ani dve hodiny, ak si objednaná, ak ešte že ideš na krv, tak ťa vezmú aj hneď, my na opekačke nebudeme dve hodiny ale snáď aj pol dňa, nie? takže ak nasadneš na 14, nie je problém, prezvoníš niekomu, kto bude ochotný dať číslo sem , a príde ťa niekto vyzdvihnúť, je to aj tak posledná zastávka, nezablúdiš ani, a to vlastne platí pre všetkých, ja tiež mám nejaké veci vždy, a viem, že je to absurdné pre mladých skĺbiť 5 vecí za jeden deň , ale dá sa t
zipporah LOL DD
cele video 3 ludia DD ste si to maly natrenovat naj urobite dojem na verejnost naj dalsie stretko bude lepsie DD
UPOZORŇUJEM že bus na bankov nám ide 11.27, ešte raz 11.27 takže sa dogúľajte dovtedy, aby sme ho stihli ok fok?
jasné fotky budú, hehe už sa teším kileršadou, kameru NIE, jedine keby sa ti chcelo hľadať ľudí za stromami
a este link na jednu hru co hram D [url= » www.templari.7x.cz/uvod... ]TU [/url]
som sa dneska nudil sa som robil
» www.templari.7x.cz/uvod...
(a inak tú hru hrával môj brat, možno aj preto ju neznášam, že mi ňou stále okupoval pc
ja hram aj ine hry co si online a ma to bavi stale mam dajaku extra funkciu kazdeho tam buzerujem a kazdemu to vyhovuje skratka super hra DD
vy ma fakt každý chcete osrať? :´(
pawlo príde, lebo mi písal, a teraaz už aj tak musí, nemá na výber, sa poznáte neway and pawlo, musíte to uviesť sami, veď to zvládnete, nejakí skauti predsa ste, buhuuuhuuuuuuu, som to posrala, samé hovno teraz vidím
čifla ty už prosím ťa zalez pod posteľ a začni sa chystať, nieže ti zase ro toho čosi vlezie, zipčy ty detto! a nieže zajtra budeš excelovať na brigáde a zavolajú ťa aj na štvrtok
nie? oj.. tak si budem opekať sám.
(nedojíma vás strašne predstava, ako sám opekám? utrite si slzičky a pomodlite sa za mňa )
OPEKAČKA sa zo spoločenských dôvodov presúva O JEDEN DEŇ, tj ŠTVRTOK 11.00 LOKOMOTÍVA.
inak všetko platí, miesto čas pitivo jedlo a bus na 11.27!!!
tikalalok, však ja sa ťa bojím, si vravel, že si medúz, a však nesusedí galanta s okresom nitra? dakde tam, neviem kde presne, poď do nitri budúci týždeň a bude nám hej, ja sa tam chystám a chystám stretnúť pár ľudí
nie, nie, zase ťa nechceme nútiť, nech to tak nevyzerá sa potešíme, ak prídeš
to bol volny preklad nevadi ze zly ale ked killer je zabijak to je predsa synonimum k slovu vrah nie? takze to mozem prelozit aj ako zabijak tiena a nie zabijacky tien teda vrah tienu.. divne dost
mno to mas cice pravdu ale AJ take nema cize to je uz uplne ine slovo cize sk a aj je to takto zabijacky tien: Killer Shadow