@Lilnicole ok diki... inac bolo by dobre keby tam robili aj tu henu, ci jak sa to vola.. len na par mesiacov abo jak to je... chcem si to najprv dat urobit takto na skusku na par mesiacov a ked sa zapaci, tak natrvalo....
@Lilnicole hej co pozeram na nete tak tam je to asi najlepsie... a kolko to asi stalo? a jake zlozite bolo asi to tetovanie? aby som nejak priblizne vedel cenu
@strejdabob Vraví, že asi tak 3 a pol tisíc to stálo, neviem, ona má vytetované dva japonské znaky, ktoré znamenajú "hudba". Neviem, aké je to veľké, skús ju priamo kontaktovať na @erroll
ahoj ja ti odporucam look tattoo na masiarskej, ak si chces dat tetovanie nepozeraj na "dobru cenu" lebo ak sa to po..be tak budfes cely zivot lutovat ze si usetrila par eur... na masiarskej som si dala robit niekolko piercingov a som absolutne spokojna, personal priatelsky, cistota, vysvetlia, aj ked trosku drahsi. Teraz tam maju zlavu na tetovanie 50 az 70 percent....
moja sesternica bola v Looku a neni spokojna. krive linky, a cele je to podivuhodne. ja som bola na alzbetinej v siempre a fajne, nemam problem. aj mama ma z tamad a v pohodicke.
oco a mam druhu tetovacku si davali v dragone a tiez nemaju problem, ale aj tak najlepsie asi v siempre. skus.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
...odporúčam zájsť k nemu
oco a mam druhu tetovacku si davali v dragone a tiez nemaju problem, ale aj tak najlepsie asi v siempre. skus.
a ceny sa stále dajú vyjednať.