Tak spočiatku to môže byť trochu nezvyk, ale treba si vybrať to čo ti sadne. So slúchadlami je to ako s topánkami, musíš skúšať, najlepšie sú na to špecializované obchody.
Ja keď som si kupoval slúchadlá, tak tie čo som chcel ma tlačili na uši, musel som ich vrátiť a zobrať iné (pochopitelne drahšie lebo lacnejšie by zase nevyhovovali zvukovo ). Na druhú stranu mám teraz nenormálne pohodlné slúchadlá, niekolko hodín v kuse bez problémov.
kúp si inakšie ak si audiofil, ja som investoval dva roky dozadu nehoráznu sumu za highend, ale poviem tak, že by som sa ešte aj v normálnom svete zaobišiel prenášaním zvuku cez ne - o komforte nehovoriac síce snínam o ultrasone edition 5 ale zasa to už by bola prasárna
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
Ja keď som si kupoval slúchadlá, tak tie čo som chcel ma tlačili na uši, musel som ich vrátiť a zobrať iné (pochopitelne drahšie lebo lacnejšie by zase nevyhovovali zvukovo ). Na druhú stranu mám teraz nenormálne pohodlné slúchadlá, niekolko hodín v kuse bez problémov.