@16 tiez som mal porta pro a bez problemov, len sa mi mojim pouzivanim par krat zlomili, a mal som trochu problem kablom (ulomil som koncovku) ale inak su velmi dobre.
určite Sennheiser PX 100 a tie mne vyhovovali dokonale, hlavne čo sa tikalo zvuku mal som ich 7 rokou, a čo koss porta pro to by som nechcel ma to brat a sa mi nepáči dizajn, boli s toho hlava, furt si vlasy zacviknem a ten zvuk ten nebol žiadna sláva
@magick55 neviem rad by som si vypocul ako hraju tie tvoje...pretoze brat si kupil presne tie co postol @marek594 v @18 a podla mna hraju uplne na picu...momentalne mam creativy a predtym som mal sennheisery...obidvoje tak cca za 20e a hrali neporovnatelne lepsie ako kossy...
tak neviem no...mne prídu veľmi dobré... s vyváženými výškami aj basami (inak by som si ich znovu nekúpil (tie prvé som polámal lebo som debil ) )
okrem toho po tom čo som ich dal vyskúšať zopár kamarátom, tak si kúpili presne také isté a nevedia si ich vynachváliť...tak potom neviem kde je chyba to je asi vec vkusu
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
Koss su dost kvalitne tak mozno tie...
AKG s tymi nemam skusenosti
@2 @3 @4 a vedeli by ste mi poradiť aj presnejšie nejaké za prijateľnú cenu ? o dizajn mi nejde len o kvalitu
@6 dik
@11 dakujem uvažujem nad nimi
Takže k nim asi tak
A Koss, s tými nemám skúsenosti, takže neviem posúdiť
@14 to vážne ? ale tak štuple tie sa kazia...
@17 to nejsu stuple, porta pro su tieto :
... obe môžem len doporučiť
» sluchadla.heureka.sk/...
tak neviem no...mne prídu veľmi dobré... s vyváženými výškami aj basami (inak by som si ich znovu nekúpil (tie prvé som polámal lebo som debil ) )
okrem toho po tom čo som ich dal vyskúšať zopár kamarátom, tak si kúpili presne také isté a nevedia si ich vynachváliť...tak potom neviem kde je chyba to je asi vec vkusu